10 dagars svalka

Nu har vi haft lite svalare väder i cirka 10 dagar, eller är det ens så mycket? Idag kom solen tillbaka och nu ska det bli fint väder hela nästa vecka. Underbart! Verkar bli en riktig pangsommar detta!
 
Leo fullkomligen älskar jordgubbar. Kan trycka hur många som helst om han får tag på dem och han blir så ivrig när han ser dem :) Hallon är också populärt. Han är lite kräsen den här killen. Frukt och bär får jag i honom utan problem...det andra? Jadu...
 
Nu är han 9 månader och har alltså funnits i 18 månader. Det känns lite speciellt med nio månader då det är lika länge utanför magen som inuti. Jag tror det var i gamla Kina eller Japan som det fanns ett talessätt att det tar ett barn 18 månader att bli redo för att utforska världen..9 månader i livmodern och 9 månader i moderns armar...
4 tänder har han hunnit få, och kravlar på golvet i typ 100 km/h känns det som. Älskar bollar, ballonger nycklar och Noahs stora lastbil. "Skriker" (glatt, högt ljud) när han ser djur och skrattar som en tok när någon stollar sig eller leker med bollar. Har en stark vilja, målmedveten och blir väldigt upprörd när saker går honom emot. En riktig liten personlighet!
 
Vi har passat på att åka och fiska när vi kan. Mysigt att kunna åka till den lilla sjön vid de tidigare husägarnas nya hus och meta abborre och mört.
 
Nu har vi firat midsommar och när vi varit ute på promenad har vi upptäckt att det finns massor av blåbär i skogen. Så jag ska ta ut pojkarna på måndag och plocka ihop så mycket jag bara kan! Vill fylla frysen. Det är ju så gott. Älskar verkligen blåbär.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!