smått och gott

 
ännu en helg har passerat. i fredags tog vi det bara lugnt. såg på några avsnitt vikings och somnade gott runt midnatt. sen blev det lördag och jag städade hela lägenheten lagom nitiskt för att få bort äckellukt och smuts. känns färschare nu. vi åkte hem till pappa och jobbade med bokföring. idag har vi suttit med bokföring från morgon til kväll, men äntligen börjar vi komma ikapp. det är dock nu jag önskar att jag tog någon kurs i företagsekonomi på gymnasiet. kan verkligen ingenting och så fort något nytt dyker upp tar det en evighet att luska ut hur just den grejen ska bokföras...så j, det tar tid. men men, jag lär mig.
 
nu har jag suttit ute i solen och spelat lite patiens tills solen gick i moln. det var den helgen det.
 
 

bröllopet del 2

när vi slutade på del 1 hade vi precis kommit fram till kyrkan och fjärilarna var väldigt stora vid det här laget. detta var ju "the big moment" av dagen! vigseln, alltså. känslorna löpte amok!
 
vi stod bakom dörrarna och väntade på att kyrkklockorna skulle sluta ringa, att musiken skulle börja spela. nervöst!
 
de flesta bilder i detta inlägg är från thess kamera förresten!
 
 
så gick vi in! två stolta, fantastiskt glada människor som skulle berätta för alla just hur mycket vi älskar varandra och vill leva tillsammans!
 
 
och vårt följe var så tjusigt!
 
 
 
en mycket vacker vigsel med otrolig solosång från phil, vackra psalmer och en glad och rolig präst. kommer leva med mig för evigt <3 vi fick kyssa varandra och var med det man och hustru! så underbar känsla!
 
 
och gick ut i solen!
 
 
glada!
 
 
fina laura, phil, james och helene!
 
 
efter kyrkan åkte vi alla till tylösand där festen skulle hålla hus! men först skulle det tas lite bilder...
 
 
det var lite blåsigt...
 
 
men vi försökte i alla fall :)
 
 
chris var lite skeptisk
 
 
till slut fick vi flytta oss så att vinden i alla fall inte kom oss i ryggen. men jessicas hår blåste överallt ändå verkar det som ;)
 
 
och med våra föräldrar såklart! (och massor andra, men det hade blivit ett litet långtråkigt inlägg kanske om jag lade upp massa stela pose bilder?)
 
 
vackraste johanna och eric!
 
 
och vi tog lite bilder bara han och jag. bente fotograferade oss och de bilderna jag sett än sålänge har varit fantastiska. längtar tills jag får se hela högen!
 
 
medans vi fotades gick gästerna in och tog lite skumpa. här är allra finaste thess och johan! resten av festen tar vi i del tre tycker jag :)
 
 
 

Kärleken

Kristian Gidlund 21/9 1983 - 17/9 2013
"Kanske får vi bara den tid som tilldelas oss på jorden. Därför ser jag det ännu tydligare: jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i era bröst. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej.... Våga säga ja.
Våga vara lyckliga. Tillåt er själva att vara detta. För det om något är min stora rädsla: den att ni ska fastna i det här. I sorgen. Att ni om trettiotre år från nu ska se min död som det största som hände i era liv. Minns vad vi gjorde. Minns våra drömmar. Men gå vidare.   Paradiset kan vara en plats på jorden.   Äventyret väntar, om ni bara vill. Jag ska göra mitt bästa för att min död ska bli just ett sådant." (Slutorden i Kristian Gildunds #SommariP1, http://bit.ly/1bqEfRv)
 
 
 
Foto: Bente Egerdahl