Wednesday

Godmorgon! Hoppas ni har en bra onsdag! Här är det grått och blött och den härliga vårsolen som vi fick njuta av i helgen är som bortglömd! Förkylningen har blivit värre under natten så nu sitter jag är och snörvlar, men det är rätt okej ändå. Jag klarar mig! Två arbetsdagar kvar sedan är det helg igen!
 
Sommartiden är lite knasig för Noah ännu, han har inte riktigt hunnit justera sina sovrutiner. Därför somnar han lite senare och det känns som om jag inte hinner med nånting på kvällen sedan, haha, vilka problem va? Det rättar väl till sig snart :)
 
Igår bestämde sig Chris för att vi skulle äta sushi till middag och det var mig verkligen inte emot! Det är sååå gott! Sedan somnade jag en stund när jag nattade Noah, vaknade igen vid 21.00 och gick ner och såg lite på Rocky med Chris i en timme innan jag gick och lade mig igen. Chris sover på soffan för det mesta nu för han snarkar så mycket haha. Jag får kanske skaffa öronproppar? Hur gör ni med småbarn? Är det många som väljer att sova separat ett tag?
 
 

Förkylda igen

Noah började bli lite snorig över helgen, och nu är vi allihop förkylda. Ont i halsen och snuviga. Jaja, inte så illa att vi måste vara hemma i alla fall, mest en irriterande förkylning.
 
Chris snarkade hela natten på grund av detta så jag är ganska trött idag, haha. 
 
Idag blir Noah 1 år och 8 månader, grattis lillplutt! Inte så liten längre! När nästa föds kommer du helt plötsligt att kännas som en jätte! På tal om det så känns det som om magen har vuxit en del senaste veckan. Får ta foto imorgon igen. Vill inte missa att dokumentera den här graviditeten bara för att jag redan gjort det en gång, haha!
 
Hoppas ni håller er friska och har bättre väder än vi. Här är det grådassigt och småregn idag :(
 

Våren är här på riktigt

 
Vilken härlig helg! Solen har skinit och alla krokusar står i full blom! Igår var vi ute mest hela dagen och njöt i vårvärmen. Eldade skräp och städade i trädgården. Lite jobbigt att ställa om kroppen till sommartid, men åh vad härligt att ha långa kvällar igen. Varför kan man inte ha sommartid året runt?
 
Fick träffat mamma lite, och James och Helene kom på middag på kvällen, så mysigt! Nu är det ny vecka och förhoppningsvis blir det en bra!