Tentan över

Phew! Tentan var enkel! Hoppas att lärarna också tyckte att jag tyckte det...

Idag har jag lite planer på listan över vad som ska göras..


Tentaångest

Imorgon har vi tenta i karriärsteorier och samtalsmetodik. Jag har inte alls pluggat mycket och börjar känna ångesten. Vi får ha med oss böcker till tentan, och detta är nog en av anledningarna till att jag inte har pluggat som jag borde. Min svaga sida är att jag alltid tror att allt löser sig. Jag stressar nästan aldrig över plugget.

Idag sålde jag min bil, vilket är en stor lättnad. Nu är jag av med den kostnaden och slipper tänka på det något mer. Bilar är ett rent åbäke om man inte har tillräckligt med pengar. Det är det i och för sig om man har pengar också. De går alltid sönder, de behöver servas, det ska bytas däck och det ska besiktigas och skattas och lagas. Det är bara jobbigt att ha bil om man bor i en stad. Då kan man lika gärna åka kollektivt. :)

Önska mig lycka till imorgon - jag lär behöva det!


Min katt behöver banta....

Längtar efter våren...

Nu är vi snart inne på april månad (bara 11 dagar kvar!!) och kylan har ännu inte släppt sitt grepp kring Hallands marker. Men okej då, det är ju faktiskt plusgrader nu...Dock har vi fortfarande långt kvar tills våren är här känns det som. Dessutom håller jag på att återhämta mig från det andra insjuknandet inom loppet av 3,5 veckor, men hostar så mycket att det känns som om lungorna ska ramla ut vilken sekund som helst.

Anyhow, tiden bara flyger iväg, det var inte längesen det var jul och nyår. Nu är det snart vår. Och samtidgt sker det stora saker i livet. Hinner jag med? Vi får väl se :)