Natteravn

Har varit ganksa glad den här veckan, men har inte direkt haft något att blogga om. Imorgon är dagen jag ser fram emot och försökt hålla mig någorlunda sysselsatt så att man inte bara går och väntar, haha. Töntigt jag vet. Haha :)

Min hy had totalt ballat ur. Har fått massor med prickar i hela fejset...ogillas starkt! Nu är det detox som gäller...inget mer godis eller fett på ett braaa tag. Te, te, te i massor är det som gäller! Måste få bukt på det här.

Nu ska jag på stan och fika med Sara och Maria, hahaha, men jag ska inte köpa något onyttigt ;)Don't waste your time

Jaha, igår var man på finsittning i Varberg. Det var mycket trevligt, men var inte på särskilt mycket partyhumör...hade ju festat till det rätt rejält i torsdags så kände mig ganska trött. Hade dessutom ingenstans att sova där uppe, så fick köra hem senare på natten, men det var kul ändå som sagt :)

Ikväll blir det lite grillning hos en vän och kanske drar ut på en liten pubrunda senare, sommaren må vara över, men det är inte vinter än! Ska fundera ut outfit till ikväll då kanske? Och packa lite grann...det är så svårt. Var börjar man liksom?

 

Fresher's week


Nu drar jag på nollning i Varberg! Tillhör tydligen "Team Rock n' roll" så har dagen till ära rockat till mig lite. Ska bli kul att komma iväg på detta äntligen! Idag ska jag nollas till tusen!

Puss och kram!