Gårdagens outfit

Jag idag är inte igår, men jag var nöjd med outfiten jag hade så slänger upp den här och nu denna onsdag. Dagens outfit kanske dyker upp senare, eller imorgon, hehe.


Kjol: H&M
Strumpbyxor: H&M
Tröja: H&M
Scarf: H&M

Hmm, känns som om det var tema på den outfiten, tänkte jag inte ens på...Ta det lugnt med drickat alla som studentfestar idag, så ni inte ser dubbelt menar jag...

Wednesday

Jag har idag skickat in min C-uppsats för sista gången (hoppas jag)! Nu är det väck väck väck! Sitter med lite jobbansökans pyssel. Är det bara jag som tycker att det är hemskt svårt att hitta något man faktiskt vill göra? Eller är det bara jag som är kräsen?

Resten av dage består av städning och plugg och fika verkar det som. Dags att börja nu!

Träning och CSI

Wow, jag var verkligen inte peppad inför träningen ikväll, har kommit in i en såndär fas där allt tar emot. "Jag vill inte!" hörs yttras från mina läppar lite alltför ofta. Men som Nike's slogan säger "Just do it!", så är det! Släpade mig mycket motvilligt till skivstången och väl där kände jag mig faktiskt ganska stark. Jag hade kunnat göra bättre ifrån mig, men det var definitivt bättre än förra veckan, då jag hade sovit dåligt.

Nu står maten i ugnen, det blir falukorv med grönsaker, glömde att krydda överhuvudtaget, så har inte så stora förhoppningar på den här middagen...

Ikväll fortsätter CSI trilogin - spännande! Tittar du på CSI, eller föredrar du NCIS, eller något helt annat?


En lite rolig bild på CSI NY teamet :) Hittad via Google.