fredagIdag är det klämdag och det är nästan helt tyst på jobbet för alla lärare och elever är ju lediga. funderar på vad man ska göra ikväll. vädret är fint och jag är typ sugen på picknick. får väl se. ska träna och städa först. har inte tränat på två veckor. så det vill jag verkligen. nä, nu ska jag försöka hitta något att göra på den här lugna dagen!

"hon är så jäkla vacker"

 
tiden bara springer iväg och maj är snart slut. jag har varken tid till bloggen, träningen eller annat jag tycker är kul nu är det fullt upp med företag och bröllopsplanering. om inte det så är vi iväg på andra saker.
 
i lördags gifte sig min vackra syster med sin Jerry. såhär fina var de alltså. kärlek <3
 
 

värme, begravning och bröllop

 
idag har jag varit i örkelljunga på begravning. det är så varmt idag att jag var tvungen att byta kläder så fort jag kom hem till något lättare. 27-28 grader säkert och ännu varmare i solen. hoppas inte detta är det sista av det vackra vädret. har inget planerat ikväll och som typisk svensk får man lite ångest av att inte vara utomhus och njuta av värmen. 
 
men det är ganska skönt att bara ta det lugnt också :) dricka ett glas vin äta lite choklad och bara vara. pusta ut. imorgon är det bröllop!