Ny blogg

Känns lite vemodigt, med tanke på att jag har bloggat här sedan 2008, helt sjukt! Men jag känner att jag jag vill prova något nytt, och framförallt bygga en blogg som inte heter "pixiebob". Det anleder inte till något och visar inte vad det är för blogg jag har. Bra eller dåligt, så provar jag i alla fall nu att blogga på maddeswellbeing.blogg.se  <-- kolla in den vettja!
 
Ja, jag bloggar på engelska där, dels för att kunna nå till en större publik, dels för att jag har många vänner och "familj" i England. Vi svenskar är ändå så bra på engelska, eller hur ;)

Godmorgon!

Det är lite tyst härinne för tillfället, för jag håller på med ett litet nytt projekt, avslöjar snart när jag känner mig färdig (ni som läser mycket bloggar vet säkert vad detta meddelande innebär, för det är verkligen en standardfras i såna här tillfällen ;)).

Someone help me...

 Är sååå trött just nu. Är hemma en kort stund innan föräldramötet, men har cyklat över halva stan idag, och det blir till att cykla dit igen, när jag ska till skolan. Jag klagar dock inte, motionen och den friska höstluften är bara bra för mig! Har inte tränat ordentligt sedan i lördags, så jag trampar på lite extra för att få lite puls ;)
 
Annars då? Nä, jag måste säga att jag är väldigt nöjd med livet faktiskt, jag har det så jävla bra just nu! En pojkvän som jag älskar och som älskar mig, en bra lägenhet, extrajobb inom det jag utbildar mig till och bara ett år kvar på utbildningen dessutom! Har en weekend i England i november och en resa till Egypten i februari att se fram emot också! Fantastiskt!
 
Nyfikna underbara elever i årskurs 8 gör bara saken så mycket bättre. Älskar dessa ungar <3
 
 
Ska baka lite ikväll sen, tänkte jag, så kommer förhoppningsvis ett litet inlägg om det, stay tuned ;)