För tre år sedan...

För exakt tre år sedan gick jag runt hemma och var riktigt nervös. Jag skulle äntligen få träffa killen från England som jag hade pratat med så mycket över både msn och telefon. Hela dagen var bara en lång väntan, eftersom tåget inte skulle komma fram förrän vid 19.00. Jag fick också mitt på dagen ett sms från honom som sade att planet var en timme försenat, vilket betydde att han inte skulle komma fram förrän vid 20.00.

När klockan väl var inne, stod jag på perrongen i ett rött linne och svarta capribyxor och nästan darrade. När tåget kom in började tankarna snurra "kommer jag att känna igen honom?" "tänk om han tycker att jag är ful?" "tänk om...tänk om...". Han klev av ganska sent men kramen jag fick var riktigt äkta och hans enda ord var "finally". Allt kändes så bra! Och det har hållt i sig! Ända sedan den dagen har vi varit oskiljaktiga. Visst har alla par upp och nergångar, men vi lyckas alltid rida igenom dem och klara oss, och bli starkare.

Jag älskar dig James! Nu ska vi ut i det vackra vädret och fira vår kärlek :)

Godnatt

Vilken härligt varm dag det har varit! Synd bara att jag har jobbat, hähä. Äsch, det gör inget. Imorgon är jag mer eller mindre ledig (har ett personalmöte på kvällen, men annars fri). Sen jobbar jag inte förrän på lördag igen. Har inte fått överdrivet mycket jobb, men vi ska nog klara oss.

Imorgon firar jag och James tre år tillsammans. Tänk vad tiden går fort hehe. Vi har tänkt att fira dagen ute i det fina vädret. Blir nog picknick med god frukt och choklad, hehe.

Nu ska jag dock krypa till sängs. Cya sweethearts!

Monday 29/6-09

Snart dags för jobb igen. Kom på att jag glömde bunta tidningarna igår - dumma mig! Ikväll hoppas jag att det inte är någon diff i kassan. Någon gång ska det väl kunna ske? Annars har jag inte mycket emot att jobba. Jag kan ändå inte sola och jag kan inte sitta ner längre stunder (även om det är liite bättre idag) så jag kan lika gärna jobba och tjäna pengar, hehe. Vad ska ni göra idag?

Nä dags att packa lunchen :)