Hej måndagHelgen har varit bra med besök hos Eric och Johanna, egentid och fika med Maria. Bakade massor igår, mem vet ej hur bra det blev för jästrn var för gammal. får nog göra nytt nu i dagarna. Hade helt omänskligt grym träningsvärk efter BodyPumpen i torsdags, men nu är den äntligen borta, så i eftermiddag blir det träning igen!

Jag ska lägga ut ett finfint recept på glutenfria chokladmuffins senare!

Hoppas ni också har haft en fin helg!

onsdagen

hej!
idag har jag haft en bra dag på jobbet, varit på ljud- och bildskolan för information, ätit supergod lunch samt haft en del samtal. skojigt! skönt att sluta nu dock och vara ledig. känner mig nedstämd såhär på eftermiddagen, säkert pms som spökar. behöver göra något kul, lättsamt och lustfyllt. vill färga håret, shoppa lite. hmm.
 
borde dock träna eftersomjag inte gjort det på typ en vecka nu. har ingen ork eller lust :/
kanske ska vi iväg och simma idag, det blir i alla fall nåt :)
 
 
 
 

tankar på en måndag

 
måndag. en riktigt trött och seg dag. har inte känt mig helt 100%. magen har gjort ont och huvudet har varit hängigt och tungt. hoppas inte det är någon förkylning på väg. 
men vilket underbart höstväder vi hade idag! härligt krispig klar luft som var nyrensad efter ovädret och solsken som värmde. 
 
 
bestämde mig för att inte gymma idag, på grund av hur jag kände mig, samt att jag glömt gymskorna hemma, och jag kände mig ganska dum sist jag var där utan skor (och då var gymmet ganska tomt).
 
så jag kom direkt hem och var på riktigt kökshumör, så jag har idag lagat halloumi- och zucchinibiffar till middag, bakat paleomuffins och just nu står en form i ugnen med morgonens frukost. ska bli spännande.
 
när den är klar ska jag krypa ner i sängen med min nya bok som jag köpte på gekås.
 
godnatt!