Liseberg

Uhh, kom upp ur sängen alldeles för sent idag. Å andra sidan kanske jag behövde en lång natts sömn. Jobbade precis hela dagen igår, från klockan 9 till 10 på kvällen, så efter 13 timmar var det väl inte så konstigt att man var trött. Det var dock en av de bästa arbetsdagar man kan ha, att åka till Liseberg och få umgås med de människor man jobbar med på ett helt annat sätt. Så otroligt givande och kul! Kände hur trött jag var på bussresan hem sen, när jag satt och slumrade till hela tiden, haha. Men det var kul, hoppas att jag kan följa med dit fler gånger!

Eng: Got out of bed too late today. Might have needed the extra sleep though, since I worked all day yesterday - 13 hours. It was a good day, however, going to the amusement park. Wonderful to spend time with the people I work with like that. I hope I can come along some other time as well.

Tea break

Tar en kopp té på balkongen, egentligen ingen paus, eftersom hela dagen har varit en enda lång paus. Hade hoppats på att få åka till stranden någon dag snart, men det verkar som om vädret inte riktigt vill ge med sig och bli varmare. Det var i alla fall tillräckligt varmt att ta en glass på stan tidigare :) Får plugga imorgon!
Älskar min nya skjorta! Så skön och härligt snygg.

Make-up - Kiwi

Var tvungen att prova min nya ögonskugga idag, matchade den med den mörkare gröna skuggan som jag köpte förra månaden.

Vad tycks?Helhetsintrycket är alltså idag det här: