Förkylningstider

Har spenderat morgonen med att läsa Jazz, har nu bara 30 sidor kvar, och dem planerar jag att läsa ut idag så att man kan ta steget vidare och läsa teorierna och sedan kanske till och med hinna gå igenom båda böckerna och leta upp passager där jag kan använda teorierna.

Jag trodde att min förkylning var på nergång, men  verkar som att den har tagit nya tag och jag är fortfarande hostig, med huvudvärk, heshet och snuva. Spillde Kan Jang över halva köket i morse när jag skulle ta en av mina dagliga shots. Typiskt. Vad gör ni när ni är förkylda? Käkar massa vitlök? Dricker massa té? Både och? Jag måste nog ta och köpa hem några apelsiner så att jag kan C-vitamin chocka kroppen, hehe.

Får se hur det blir med utgång ikväll, eftersom både jag och älskling känner oss krassliga...Vill vara frisk nästa vecka. Pallar inte att hosta och vara halvkrasslig hela tiden.

Fredagsmys

En fråga. Varför ser tjejen i OLW reklamen ut som om hon har 40 graders feber och allra helst skulle vilja smälla sin man på käften när han gormar på om fredagsmys?

Friday night

Det blir en innekväll för mig och älsklingen ikväll. Imorgon ska vi förhoppningsvis ut, men det blir inte Göteborg som vi först hade tänkt, utan Halmstad. Det kan nog bli kul ändå!

Har nu installerat nya Windows 7 på datorn och jag är nöjd! Det är snyggare än Windows XP, påminner mycket om Vista men bättre och inte lika segt :) Har valt ett färgglatt tema så att jag kan hålla humöret uppe nu när det börjar bli mörkt redan klockan fem på eftermiddagen!

Nu vankas det lasagne och sen mys i soffan. Imorgon ska jag färga håret, spännande ;)