Halloween OoooOooo

Igår var det Halloween tema på kåren, och vi hade tack-gasque. Alla var sjukt bra utklädd amåste jag säga var kul att kolla in allas kostymer :) Louen var här innan dess och vi försökta fixa hennes klänning, gick sådär men med en lång kjol, hårband och silkesband kan man komma långt :) Själv var jag kissemisse, som ganska många andra haha. James kom också senare, åkte och hämtade honom efter gasquen. Men inget drickande för min del ,så jag hade ganska tråkigt....eftersom jag inte känner folk så väl är jag för blyg att snacka med folk utan alkohol i mig....patetiskt jag vet -.-
Så vi åkte hem igen runt halv tolv, lika bra var väl det, trodde inte jag skulle komma upp i morse.

Grammatiken idag var en aning förvirrande, men samtidigt känns det som om att jag har någorlunda koll. Vissa saker är dock mycket oklart...frågan är om det någonsin kommer att bli klart^^  Har tenta om en vecka, så har en del plugg framför mig nu. Samtidigt ska vi har gjort 2 mind-maps till på onsdag (tror jag det var) och språkvetenskapen ska vara läst, och realian. Tack och lov har jag läst de två första kapitlerna i realian. Har ett kapitel kvar i språkvetenskapen, men det är kort :) Sen är det bara de förbaskade mind-mapsen som måste göras .....*grr*

Ska sitta på bibblan med Thess imorgon och försöka få något gjort, får ta med mig högar av papper, anteckningar och böcker...

Ska på Core ikväll och kämpa lite med mage och ryggmuskler. Funderar på att sticka till gymmet och ta en tjugo minuter / halvtimme på löpbandet före passet. Behöver få arbeta av mig lite. Sitter här och skakar på benen i värsta *måste göra av med energi- stilen*.

Imorgon är det halloween, undrar om vi ska ut eller inte. Men skulle inte tro det har lite ont om pengar för tillfället :( *snyft* varför ska jag alltid spendera pengar på onödigt skit? Att jag aldrig lär mig. Får börja frysa in mitt kort haha.

Copyright Chris DeLara 2008. http://crisdelara04.deviantart.com/art/I-wish-a-Jolly-Halloween-2008-101874480

Sunday evening

Har varit en hyffast effektiv vecka måste jag säga. Tränade hemma tisdag, steppen onsdag och pumpen torsdag. Dock har jag syndat :o inget mer godis på en vecka nu :(
Plugget har också varit ganska effektivt, har pluggat en hel del grammatik, och börjat med både realian och språkvetenskapen. Behöver plugga mer på grammatiken och språkvetenskapen denna veckan dock....kanske en aning mer realia också.
Imorgon kommer Louen och vi ska träna BodyJam ;D och gå på stan lite. På onsdag är det halloween tema på kåren, med gasque som förfest :) Ska bli skojsigt.

Nu ska jag relaxa ikväll, spela lite wow, dricka massa te och lyssna på musik. Bara ta det lugnt, imorgon ska jag upp tidigt och plugga igen.


Av: Reiq, se internet adress på bilden.

Dagsrapport bara :)

Phew, Steppen och Body Pumpen var otroligt kul denna veckan, svettig och trött har jag blivit. Starkare med tror jag för jag blev inte alls lika trött i armarna på Pumpen som jag blev sist :) Så det vrkar ge resultat. Det är bra för jag behöver verkligen bli starkare!

Har pluggat grammatik med Thess på biblioteket idag, framåt eftermiddagen blev det dock mest att vi satt och tittade på folk utanför haha. Känns rätt skönt att redan börjat plugga på grammatiken, måste ha riktigt strukturerad pluggande nu annars kommer jag inte att klara resten av terminen.

I helgen får vi se vad som händer, kanske ska träffa Austin och Frida men vet inte när. Måste ha en slappedag med, men godis får jag inte äta för det åt jag igår :P en hel påse choklad, aj aj ^^ Gott var det i alla fall :)

Annars har jag inte något speciellt att tillägga till min lilla blogg den här gången ;)


Puss