Lanzarote

Halva resväskan är packad, har lite småsaker kvar och kan inte riktigt bestämma mig för ett bra handbagage. James behöver sin ryggsäck och jag har ingen egen. Lite klurigt. Är det någon som har varit på Lanzarote och kan säga mig hur priserna ser ut på mat och även aktiviteter? Skulle gärna höra hur ni upplevt ön osv.

Nä nu ska jag fortsätta packa samt vika massa med tvätt innan det blir kväll. Ska mysa med älsklingen för sen kommer vi ju inte ses på 1 hel vecka!


Verkar som om vädret kommer att bli bra ;)

Spontana äventyr

Glöm vad jag sa igår om att inte resa någonstans. Idag bokade jag och Martine en sista minuten resa till kanarieön Lanzarote. På måndag åker vi, tidigt i ottan! Känner mig just nu nervös, vad ska jag packa? Måste gräva fram någon bikini av något slag hehe. Imorgon blir det massor av förberedelser! Spännande!

I övrigt har jag haft en supertrevlig helg än så länge med massor av vänner, tack allihop:)

Dagens


Jag älskar verkligen mina nya stövlar, känner mig lång och snygg i dem! Däremot tror jag att jag behöver härda mina fötter rejält med att gå i höga klackar, hehe. Har precis kommit hem från stan, mötte Thess där vid 2 tiden och vi har hängt lite och kollat runt på rean. Hittade jag något tro? ;)

Tror inte att det blir nån resa för mig förresten...hur härligt det än är med en veckas sol så skulle det innebära att jag inte skulle ha några pengar över alls den här månaden, och jag blir typ superdeppig om jag är pank. Bilen behöver fixas, håret behöver klippas och ja...gillar helt enkelt inte att vara pank...