Tenta och shopping

Tentan gick nog helt okej, vet dock inte om det blir ett VG eller ett G...får väl se hur duktig jag var om några veckor.

Sen drog jag och Thess på stan, skulle inte köpa ngt alls, men ack..tur jag inte går dit så ofta nuförtiden :-/ Köpte ett par jeansleggings, lögonfransar och ögonskuggesvampar. Köpte iaf inte skorna jag sneglade på. Så mycket pengar har jag tyvärr inte. Har redan dåligt samvete som det är :-( Men men nu har jag kpt det och får väl gladjas liite, eller?

 
Ikväll blir det film hos Thess, ja eller nåt, sen drar vi till Mårtenssons! :-D Ska bli kul!

Woops

Ledsen att jag inte har skrivit på hela dagen, har ingen ursäkt mer än att jag har pluggat inför tentan imorgon. På något vis känner jag mig tom och oviss. Känns inte som om jag har koll på grejerna och instuderingsfrågorna, ja, har de hjälpt mig eller stjälpt mig i mitt pluggande? Det är frågan. Tror att min lärare hade bråttom när hon skrev frågorna eller så förväntar hon sig ett mirakel.

Imorgon måste jag komma ihåg att ringa SATS för jag ska ta ut min provtur där nästa vecka! :D

Efter tentan ska jag iaf städa här hemma. Får ju besök från England, av Rob, på måndag. Han ska stanna en vecka. Synd att vi inte har någon bil, men man klarar väl sig rätt bra på bussar :)

Imorgon kväll ska Therese, James och jag ut.

Nä nu ska jag läsa lite sen ska jag sova. Bloggar bättre i helgen, lovar :)

Skor!

Wow vilka snygga skor! :-O

 

De bruna från www.bubbleroom.se och de svarta från H&M's nätbutik.
Och en söt klänning! Ge mig sommar och sol nu!


Från H&M.