Sommaren är kort

Men jösses, där var juli come and gone också. Helt sjukt. Var hos pappa på kräftskiva igår, mycket gott och trevligt! Snart är det extrema jobbandet över och jag kommer att vara hemma mer, ska faktiskt bli skönt att ha lite fler dagar nu. Pojkvännen har fått jobb som kock på en resturang i Halmstad och ska börja idag! Wiie för det :)

Idag ska jag börja träna igen, seriöst. Ska ut och jogga idag plus lite styrketräning. Om jag inte tar tag i detta nu så kommer jag snart att bli överviktig igen, och slapp har jag redan varit alldeles för länge. Hur ska man kunna leva ett långt friskt liv om man inte håller kroppen frisk? Slut på slafsandet helt enkelt.

Where's the summer?Jobbar så mycket nu, varenda arbetsdag är mer än 10 timmar lång, så på mina lediga dagar passar jag på att hitta på grejer. I onsdags var jag och pojkvännen i Grötvik och fiskade, fångade två krabbor och två fjärsingar, haha! Senare på kvällen mötte vi upp Mikael och spelade minigolf på Östra Stranden för att avsluta med en pizza. Även igår var vi iväg hela dagen, såg sista Harry Potter filmen. Var bra tyckte jag! Synd bara att jag glömt så mycket från boken.

Idag ska jag jobba igen och hela helgen är fylld med jobb. Men det är ett väldigt bra och soft jobb. Glad som fasen att jag inte jobbar på nån fabrik eller på donken. En fråga bara: var är sommaren? Har bara varit på stranden en enda gång i sommar, det är inte okej! Nu är det bara pisseväder :(

Längtar till lite ledighet, och längtar till att skolan börjar igen. Saknar mina klasskompisar!

SommardrömIgår var vi ute hela dagen, åkte ner till Torekov och njöt av solen som tittade fram under eftermiddagen och kvällen. Vi vandrade runt i den lilla, gamla fiskebyn och blev totalförälskade. Både jag och pojkvännen konstaterade att det är så vi skulle vilja bo. I en gammal by nära havet. Det är så underbart. Vattnet i Torekov är klart som kristall och omgivningen är så fridfull. Kan dock tänka mig att det blir kallt på vintern. Fast har man en dröm så har man, vi ska nog se till att uppfylla den en vacker dag :)