Nu gör jag en sak för miljön

...och mig själv. Ska inhandla ekologiska mensskydd! Vanliga mensskydd är hårt klorblekta, innehåller kemikalier och massor av syntetiska material. Det ekologiska mensskyddet är tillverkat och producerat i Storbrittanien, ej testat på djur och innehåller bara naturliga produkter, alltså inga kemikalier eller syntetiska material. Hoppas att min klåda kommer att försvinna nu. Läste att klåda och sveda efter mens många gånger beror på en reaktion på kemikalierna i mensskyddet!! Skrämmande att man vet så lite. Ska tipsa mamma om det också, det var ju inte så mycket dyrare än vanliga bindor och tamponger www.ekohygien.se

Liseberg och Louens student

Igår åkte jag, Therese och Janne till Liseberg för att våga oss på alla dess diverse åkatraktioner :) Så skönt det var att åka med folk som är som jag "JAG VILL ÅKA ALLT!" Haha...Kul hade vi och det var inte för mycket folk där. Vänteköerna var mellan 10 och 20 minuter, helt okej. Fast vi var där hela dagen och hann knappt med att åka allt. Well, vi åkte allt en gång, men sen hann vi knappt med att åka de roligaste igen. Flume Rider gick sönder ett tag, men vi hann åka den igen senare. Sen gick Balder också sönder så den hann vi bara med två ggr. Det var helt okej att åka tre stycken, det vara bara att turas om att sitta själv. Och faktiskt i de flesta karuseller åker man så att man kan sitta jämte varanda. Det är ju bara tågen som är två och två. Höjdskräcken var läskigast igår enligt mig, men Therese tyckte nog att Uppsvinget var värst. Janne tyckte nog inte att någon var särskilt läskig....eller jo...alla uppförsbackar och inbromsningar ;P Han "skrek" varje gång :POch tamtamtam! Louen tog studenten idag! "Sjung om studentens lyckliga dar! Låtom oss fröjdas i ungdomens vår, än klappar hjärtat med friska slag och den ljusnande framtid är vår!"
En sn underbar dag stundenten är, man är verkligen lycklig! Alla studenter bara hoppar och tjoar och är glada! :D
Louen fick en mjölkskummare av mig och James, och hon fick en digitalkamera av mamma och Micke. Så ikväll är hon på Madison och festar loss......*saknar tiden* Det var riktigt roligt det, hoppas hon får minst lika skoj som jag hade när jag tog studenten!

Nu är det sommar...

...och jag har jobbat mer än jag trodde att jag skulle göra. Tur att jag tackade nej till slut med den där restarangen, tror inte att jag skulle orka jobba så mycket. Lite ledigt måste man ju också ha annars kan man ju inte vila upp sig inför nollningen ;P Jobbade fyra dagar förra veckan och ska jobba fyra dagar denna veckan också. Iofs är dagarna kortare denna veckan, men det är ändå pengar. Kommer nog inte lida nån nöd på oss i sommar.

Är ensam hemma tills ikväll, James jobbar till åtta sen måste han ta bussen hem. Jag har bara ätit frukost idag och funderar på att äta något mer...börjar kurra i magen. Ikväll börjar nya avsnitt av CSI NY :D Wiie min favorit av CSI serierna. Tror det är för att jag gillar Gary Sinise, han är bra. CSI Miami är också bra. Äh alla CSI är såklart bra ;D

Var på stranden med Maria i lördags och vi tog årets första dopp. Var riktigt varmt och skönt där på Östra Stranden faktiskt. Fast det är ju så långgrunt där. Kul att träffa Maria igen iaf, det blir inte så ofta nuförtiden. I söndags drog jag och Therese till Mellbystrand och solade. Så nu har man väl lite bränna hoppas jag :) Brände mig i lördags fast jag hade smort in mig, tror att det var för att jag badade och sen inte smorde in mig.

Bah grannen har nån jävla fågel, den låter heeeela tiden! WIE WIE WIE WIe tror det är en nymfparakit eller nån annan slag papegojfågel. Låter gör den i alla fall. Mina katter ligger i lä med den fågeln. Fast okej jag har ju alltid balkongdörren öppen med musik på. Man får leva och låta leva. Det är mitt motto :)

Någon gång i veckan ska jag väl till och träffa Lina med, har inte träffat henne på evigheter nu när vi flyttat så långt ifrån varandra. Lite trist, men vad ska man göra? En dag kanske vi bor närmare varann igen :) Förhoppningsvis kan hon komma och hälsa på oss, hon har ju inte sett vår nya lägenhet ännu :)

Nä nu ska jag nog ta mig en tugga mat och sen fortsätta städa :) Ska försöka uppdatera lite oftare ;)

Kattnoskyss