Smiile

Ibland känner man bara i magen när man är glad. Det liksom kittlar på ett bra vis. Jag är väldigt glad just nu :) Igår var jag och Chris hos pappa på middag och idag ska jag jobba några timmar innan jag ska hem igen. Imorgon bär det av till Ullared, vilket jag ser fram emot. Mycket eftersom jag ska få visa min engelsman detta svenska fenomen :)

Måste köpa lite tavlor och grejer, och Chris behöver köpa en vårjacka, så det är bra att åka dit!

Vi saknar hunden Louis, men förhoppningsvis kan vi hämta honom hit efter sommaren, men allt beror ju på hur saker går med oss, jobb och lägenhet :)

Louis

Jag har en ny supergullig kompis, namligen hunden Louis. Det ar Chris lilla sota hund som tyvarr kommer att stanna i England ett tag till. Sitter har och ater Cadburys Creme Eggs (nom nom) och lyssnar pa musik. Vadret e tyvarr inte det basta har borta i England. Jag har dessutom fatt hora att det ar superfint i Sverige (mummel mummel) varfor ar det alltid sa? :P

England!

Ar i England nu och har varit har sedan fredagskvall. Vi har inte gjort sa mycket, forutom att vara sociala och bara chilla. Imorgon ska vi traffa Chris foraldrar och pa onsdag ska vi ivag och shoppa i Reading. Ja, har jag inte sagt att jag har en ny pojkvan? Chris heter han och kommer fran England. Madde har nu ett nytt smeknamn: brittimportoren. Men men, sa kan det ga :)