lite nytt till lilleman

igår åkte vi till väla för att ha lite familjetid och unna oss lite nytt till höstgarderoben. noah fick en söt björntröja, en body och en mössa från kappahl. märket newbie har så fina babykläder tycker jag!
 
själv fick jag en ny topp (väldigt svårt att hitta amningsvänliga kläder just nu när hetaste modet är polokragar!) och en ny cardigan i lite poncho stil från bikbok.
 
chris köpte sig en ny flanellskjorta på kappahl. så nu kommer vi vara snygga i höst ;-)
 
noah klarade sig bra i butikerna, men ville helst inte ligga i vagnen utan sussade gott i sin pappas armar mest hela shoppingturen! under kvällen igår satte magen igång att krängla, och den har fortsatt så idag. han sov dock gott inatt och sover mycket idag med. det tar på krafterna att skrika och försöka trycka ut fjärtar - stackarn :'-(
 
 

fredag 28 aug

såhär såg det ut imorse! en glad och sprallig kille efter sin första frukost vid 6.20. han sov inte så bra inatt utan vaknade 3 gånger och hade svårt att sova så jag fick som mest 2 sammanhängande timmars sömn åt gången. nåja, det är första gången det har varit på det viset, får hålla tummarna att det inte blir likadant inatt.
 
annars har dagen varit bra! 
 
morgonen spenderades i soffan framför tv:n, med liten som tog en tupplur. sedan gjorde vi oss i ordning och åkte till affären för att veckohandla. noah sov mest i butiken också och när vi kom hem blev det lunch för honom först, och lunch för mig sen. efter lunch tog vi en sväng i bärsjalen.
 
noah spenderade de första 20 minutrarna i den genom titta sig nyfiket omkring på rummen medan jag vandrade runt i huset. så småningom somnade han och jag fick lite lättare städning gjord. sedan lade jag mig på soffan och tog mig en tupplur jag med. behövligt efter natten. 
 
chris jobbar sent idag och jag hoppas att jag får möjlighet att fixa middag tills att han kommer hem. annars blir det mat så sent. men det återstår att se :) liten mår i alla fall bra idag och det gör mig glad! :D
 
 

4 veckor

lilleman blev 4 veckor igår och än så länge verkar det inte som att hans mage har rättat till sig. vissa dagar är det inte alls bra, vissa dagar bättre. men jag åt ost i förrgår (40 gram totalt) och både igår och idag har det verkligen inte varit bra. han liksom får inte ut gaserna. tycker så synd om honom när han trycker och trycker och inget händer,  och så blir han ledsen såklart :( innan osten hade han också dåliga dagar men jag vet inte, det kändes mycket mer intensivt igår. 
 
under dagen har det dock blivit bättre, och vi köpte sempers magdroppar efter att vi varit hos sköterskan för 1-månaderskontrollen. allt såg fint ut enligt barnläkaren, så det var bra! lille noah har gått upp 800 gram sedan han föddes och vuxit 5,5 cm! idag har han en body i storlek 62 på sig (om än lite för stor) och alla i storlek 50 är nu alldeles för små. det går fort må jag säga!