skogspromenad en onsdag

i onsdags hade vi väldigt fint väder med ljumma vindar och solsken för första gången på nästan två veckor. så vi packade lite picknick, åkte ner till toftasjön och tog en promenad. mysigt!
 
 
och i helgen har vi spelat wow, varit på ikea och väla, hälsat på mamma och micke, och pappa och milo och tittat på film, och ätit god mat och nu är det söndag och vi tar det mest lugnt. funderar på att kanske städa bilen och kanske rensa lite i förrådet. drömde om vårt hus inatt och längtar så tills flytten! lite mer än 6 veckor kvar bara!

mobilselfies och halvbra torsdag

 
tog ett par selfies här på lunchrasten och bloggar lite. idag är en sån där dag när jag gräver ner mig i tankar istället för att andas in, andas ut och bara låta känslorna komma och gå. släpp taget och lev i nuet.
 
är nöjd med min outfit idag igen (var nöjd igår med) och såhär ser jag alltså ut. sletna jeans (tack thess!), linne och en kofta. 
 
försöker tagga inför gymmet i eftermiddag men känner noll motivation att träna ensam. det går upp och ner det där, och just nu längtar jag tills att gruppassen ska köra igång igen så man får lite pushning och socialt umgänge i samband med gymbesöket. just nu blir det mest lite halvhjärtat. kanske lika bra dock med tanke på ryggen. men röra på sig bör man ju i vilket fall som helst så det är väl bäst att pallra sig dit ändå!
 
 

tips på mumsig lasagne

 
meatless monday som är grejen nu, och dagen till ära åt vi en jättegod vegetarisk lasagne. hittade detta recept på icas hemsida efter inspiration av sara. gjorde min egna variant och bytte ut kyckling mot röda linser, hade ingen sparris heller så det fick vi vara utan (så sjukt dyr nu, inte säsong). lade även i en del bladspenat mellan varven för att få in lite järn och sånt viktigt.
 
god blev den! mannen sade till och med att det var den godast vegetariska lasagne han ätit. det ni! prova själva!