Life is good

Hade riktigt skoj igår! Drack Tequila med apelsin, dansade massor, dissade Basshunter och var på perfekt humör! Idag har det inte blivit mycket gjort däremot. Ska på yoga om 1½ timme om det finns platser kvar, annars blir det gymmet. Ska vara med i en ny utmaning. Skriver mer om det senare :)

Make-up

Batteriet på kameran tog precis slut, så den ligger på laddning för tillfället....men det kommer att tas bilder ikväll, hähä. Är sjukt nöjd med min ögon make-up idag, blev lagom sotat :) Dock undrar jag vad jag ska göra med läpparna... Om ungefär en kvart kommer Thess och Jörgen och då drar festen igång, hehe ;) Hoppas alla är på G för det är jag nu! Ska bli skoj ikväll!

Sötaste tjejen i bloggvärlden just nu är...

Linda Hallberg
Får alltid min sminkinspiration från henne nuförtiden och hon är ju så snygg dessutom!!

Paljetter

Höll på att sätta hjärtat i halsgropen innan idag när bilen helt plötsligt bestämde sig att braka ihop mitt i vägen. Som tur var övertalade jag den till att inte göra detta och jag lyckades ta mig till parkeringen på Eurostop. Senare var bilen tjurig till att starta i cirka ebn halvtimme för att efter det gå som en klocka....blir tokig snart. Den tål inte fukt alls och blir opålitlig som f*n när det är blött ute. Lär ju kosta skjortan att ta den till verkstad...

Jaja, något roligare nu kanske, tänkte visa linnet jag köpte på H&M igår. Ska ha det på mig ikväll och det är skitsnyggt. Paljetter över hela linnet i rosmönster.


199 kronor gick det på! Funderar nu bara på om jag ska ha jeansleggings eller svarta leggings till?