Monday tuesday

Hej!
Vi har haft en supertrevlig helg! Jag gick på bio med några kompisar i fredags, i lördags städade jag och så fick vi besök av Johanna och Eric + barnen, sedan blev det filmmys på kvällen. Igår tog vi det lugnt, åkte till lekplatsen med Helene och Julia och handlade mat för veckan.
 
Solen skiner och det är ganska kallt, men det är sååå mycket ljusare ute nu så man får ju lite mer energi! Vår pelletsbrännare fungerar fortfarande inte helt bra, men lite bättre än förra veckan då vvsmontören har varit hos oss och gjort lite justeringar. Det kan hända att vi måste skicka brännaren till tillverkaren så att de får titta på den. Meckigt men det ska ju fungera!
 
Jag är fortsatt dålig på att ta foton...blir så när man typ är på jobbet, kommer hem, fixar mat, nattar barn och hamnar utslagen på soffan tills man går till sängs själv. Men jag har ju även dagar när jag inte jobbar sent, så...ja, får försöka bättra mig igen. Har nog inte tagit ett enda foto sedan i julas, det är ju inte ok.
 
 

Lite sol

Åh, idag försöker solen tränga sig igenom molntäcket. Allt blir lite ljusare och det känns varmare, även om det minusgrader ute. På tal om minusgrader så har vi problem med vår pelletsbrännare så fort det blir under 0-gradigt ute. Den misslyckas med sina starter och vi har gjort allt vi kunnat själva för att försöka lösa problemet så nu har vi haft mannen som installerade den åt oss till att komma och kolla. Han gjorde några justeringar och det verkade fungera, men nu hade den misslyckats igen. Så han får komma imorgon igen. Brr, det är så kallt i huset och vi har inget varmvatten. Tredje dagen idag, så kanske får jag åka till gymmet för att duscha idag om det inte finns varmvatten i eftermiddag. 
 
Annars känner jag mig lite piggare. Noah sover bättre sedan vi införde en ny rutin på kvällen. Han har ätit så dåligt vid kvällsmaten, som jag nämnt innan, så nu får han en skål gröt innan läggdags och då sover han mycket bättre. Dock har jag konstant huvudvärk för tillfället, spänningar och nästäppa som inte vill släppa. Gah!
 
Hade gjort vad som helst för lite värme. Känner mig så frusen och är inte alls sugen på att gå på promenader när det är så kallt. Ändå tror jag att frisk luft hade gjort lite under just nu. 
 
 

Helgen

En liten bild från Stockholm i oktober.
 
Helgen har varit bra! Noah har fått vara hemma och vila. I fredags var jag ledig eftersom jag jobbar heldag i torsdags istället. Vi åkte ner på stan, fikade och gjorde några ärenden. I lördags slappade vi mest hela dagen och på kvällen åkte vi hem till James och Helene för tacokväll och mys. Barnen lekte och det var roligt för Noah att komma hemifrån en stund. Julia har en Bobbycar och Noah tyckte den var så rolig att köra runt på, vi måste köpa en till honom! 
Igår tog vi det mest bara lugnt. Jag träffade Maria och Suzy över en fika på stan och åkte sedan för att veckohandla. Skönt att slippa det idag. Jag gillar att handla själv i lugn och ro.
 
Imorse vaknade Noah på supermysigt humör. Efter förra veckans oroligheter (han grät och skrek mest hela tiden) så känns det som att vi har fått tillbaka vår glada kille. Förra helgens sjukdom har äntligen gått över, nu är vi bara snoriga och lite hostiga fortfarande. Det kan man leva med :)