Summer of 2010

Nice, är allt jag kan säga just nu. Den här sommaren är verkligen speciell. Sommaren 2010. Den kommer jag inte att glömma, hehe. Det kommer vara sommaren då dagarna och veckor flyter ihop och allt är en enda röra, men jävlar vad grejt minnen jag har fått!

Ikväll ska jag se Inception på bio! Har verkligen sett fram emot att se den ända sen jag såg trailern för första gången! Hoppas att den är bra :)

I övrigt har helgen bjudit på massa tokiga upptåg, först med Fiesta, sedan The Corner ( av alla ställen, haha), lördag jobb, söndag filmkväll och måndag utgång :) Livet är gött!

Unforgettable

Den här sommaren kommer att vara oförglömlig på många sätt och vis. Tänk hur en liten (eller flera små) grejer kan vända upp och ner på allt?

Var på måndagsklubben igår igen såklart! Stället var verkligen fullpackat! Gött nog lyckades jag komma in gratis, fråga mig inte hur? Behövde inte betala! Hur gött är inte det, jag måste ju va kändis eller nåt! Tyvärr var vi tvungna att åka hem kl 1. Under hela sommaren har jag varit på varenda måndagsklubb utan att stanna till stängning. Hur och varför har det blivit så? Igår trodde jag verkligen att vi skulle stanna, men icke.

Nästa måndag då....då fasen. Hoppas bara vädret håller i sig.....

So still my thoughts fly back to thee

Musik har spelat en stor roll i mitt liv just nu som ni kanske har förstått. När man har mycket känslor som flyger omkring i maggropen och i bröstkorgen är det skönt att hitta en låt som beskriver dessa känslor så väl.

Har på senaste varit: upprymd, glad, sprallig, nere, vemodig, ångestfull, velig, glad, trött, virrig, ledsen, arg, frustrerad och lättad och nästan allt på samma gång. Det är många känslor på kort tid :) Mycket att bearbeta. Som många som känner mig redan vet så har jag och min sambo gått isär. Det var bäst så, eftersom vi på senaste endast varit vänner och inget annat.

Så jag har haft fullt upp med att hantera detta och leva livet. Min första sommar som singel. Kan inte bli annat än galet faktiskt :)

Martine tipsade mig om den här låten, och fasen vad bra den är!