good things

igår åkte vi till ikea och handlade lite babysaker, lite nya grytor och stekjärn, och annat smått och gott som vi ville ha/behövde till hemmet - använde upp presentkorten som vi fick i bröllopspresent och hamnade på en blyg siffra med tanke på allt fick vi med oss hem. så bra man kan ha det!
 
idag är jag klädd i rosa för att ära våren och alla de träd som står i blom, kände för klänning. magen växer mer och mer varje dag känns det som - är inne i en hungrig period igen och det är väl för att lillen är i en tillväxtfas. så jag äter på!
 
denna veckan känner jag mig mycket mer i harmoni med livet. jag har fortfarande mycket att göra, men det stressar inte mig på samma sätt som det gjorde förra veckan och det är skönt. hoppas ni också kan slappna av även om det kanske är mycket att göra. ta en kopp te/kaffe och sätt dig ner för att njuta en stund. bara vara utan telefon, internet eller annat som distraherar. känn efter hur du mår, hur kroppen känns, hur drycken smakar och luktar. andas in och ut djupt några gånger. ny energi!
 
 

bowl of oats

tisdag och därmed bara två arbetsdagar kvar av den här veckan. så härligt! ser verkligen fram emot att åka iväg till stockholm och träffa jessica. ska bli mys. detta är faktiskt gårdagens middag som fick bli gröt. hehe, inte varje dag man äter frukost till kvällsmat. mina järnvärden låg bra till när jag var hos barnmorskan i fredags, så tänker fortsätta att äta mat med mycket järn. massor av pumpafrön till exempel - de innehåller 15 mg per 100 gram. väldigt mycket! tyvärr är blodkorv det allra bästa sättet att få i sig järn, men jag klarar inte av det. smakar pest. hur får ni i er järn på bästa sätt?
 
 

earth

jorden ger så mycket. vad ger vi den? hur uttrycker vi vår tacksamhet? jag är själv så otroligt skyldig till att sätta min egen bekvämlighet framför sånt som skyddar jorden. men jag försöker. små saker som gör skillnad i det långa loppet. har äntligen (jepp jag är sen som tusan) börjat med självscanning nu, så kommer att vara mer medveten om att ta med mig egna påsar till affären. 
 
en dag ska jag ha mina egna höns, odla så mycket egna grönsaker som möjligt och leva så autentiskt jag kan. one step at a time.