Juni

Juni börjar gå mot sitt slut och även om jag inte bloggat mycket (eller kanske just därför) så har vi gjort ganska mycket! Vädret har ju varit bättre denna juni månad än de flesta junimånaderna man brukar få! Som den här kvällen i början av månaden till exempel. 27 grader varmt, klockan var 20.00 och vi åkte ner i östra stranden eftersom Noah tog sig en konstig tupplur mellan 17.00 och 19.00... Noah badade i havet för första gången och det var supermysigt!
 
Det känns helt sjukt att det bara är ca 6 veckor kvar tills att jag ska börja jobba. Tiden går för fort! Men jag är tacksam för en väldigt fin och händelsefull månad i alla fall. Noah avslutade dock med en väldans förkylning. I torsdags när jag och mamma åkte på spa fick han feber som sedan höll i sig under midsommarafton. Natten till lördagen fick han skyhög feber, skällande hosta och andningsbesvär. Vi åkte in till läkarmottagningen och fick veta att det var falsk krupp (eller krupp som det faktiskt heter). Besvären med kruppet lugnade sig under söndagen, men inte förräns idag har han varit feberfri och lite piggare. Skönt att se :)
 
 

ekar tomt

Här kommer lite smygtitt på vad vi har hittat på den senaste tiden. Vi har varit i England och vi har varit i Köpenhamn. Jag har varken haft lust eller ork att redigera bilder och knåpa ihop blogginlägg de senaste veckorna, men ska försöka komma igång igen! 

Är på språng mest hela tiden känns det som, men det är ju kul! Vi ammar fortfarande, bitandet har börjat ge med sig. Men gud så svårt det kan vara att lära en bebis vad man får och inte får göra. Man vill ju inte skrämma de små liven men man kan ju inte heller låtsas som ingenting. 

Nä nu ska jag ta min lille pojk som sovit i 2, 5 timme! Trött liten man efter alla äventyr (och en snurrig natt). Puss!

Amningen

Man lär sig nya saker jämt. Man inser nya saker och förstår att det inte alltid går som man tänkt. Vår amning till exempel. Det har faktiskt gått jättebra. Tills för ett par veckor sedan. Noah biter. Han biter så hårt att det blir sår. Som blir ömma och variga eftersom de inte får mycket chans att läka. Jag har hela tiden tänkt att jag ska amma så länge som noah vill, men nu orkar jag inte bli biten mer. Det känns trist att neka honom bröstet när han vill ha, men nu får det bli så. Jag har försökt säga nej, ignorera, bara ta bort en stund osv. Inget hjälper och han biter ju så hårt! Han bits inte på natten så den amningen får vara kvar ett tag till, men dagamningen håller vi alltså på att fasa ut. Hoppas det inte blir allt för tufft 😯

Liten som fick gråta sig till sömns (i mina armar såklart)