10 saker jag drömmer om

  • Någon gång vill jag åka på yoga-retreat. Typ i Bahamas eller Costa Rica eller liknande. Äta frukt, dricka juicer och yoga hela dagarna.
  • Gå på vandring typ i Peru, besöka Machu Pichu och liknande platser. Tänk att få sitta på ett berg och blicka ut över molnen - den känslan vill jag uppleva!
  • En lång och skön sommar. Jag börjar så smått få lite ångest över att mammaledigheten har gått så fort. Vill fortsätta umgås med min son hela dagarna - typ det bästa som hänt mig!
  • Att få tillbaka konditionen och styrkan i min kropp igen. Jag har blivit så lat och har svårt att motivera mig. Samtidigt längtar jag så himla mycket efter att kunna träna ordentligt igen!
  • Mysiga stunder vid sjön, grilla, fiska, dricka kaffe ur termos och äta nedpackade bullar. Bästa sommarbestyret.
  • En hel natts sömn.
  • Att en snäll och rik inredare skulle få för sig att bara "jomen självklart kan jag komma och hjälpa dig inreda och renovera ert hus! Helt kostnadsfritt!" - ja tack. 
  • En stylist skulle också gärna få erbjuda sina tjänster gratis, med fet plånbok på köpet.
  • Jag drömmer faktiskt om att hoppa fallskärm någon gång innan jag dör. Efter jag dött vore lite meningslöst...
  • Peace on earth and love all around. Yes? Ok :)
 

Noah and the puppies and some Easter food

Igår var vi bjudna på påsklunch hos våra grannar! 
Som ni kan se var där allt möjligt gott på det där buffébordet. Lammfiol, omelettrulle, räkor, pepparrotscheesecake, lax, paj, ost och annat smarrigt!
 
Mums!
 
Våra grannar fick dessutom hem en ny familjemedlem för ett par veckor sedan. En liten taxvalp som heter Sture. Igår var även Stures bror på besök då vår grannes dotter köpte honom och de var också där. Sigge och Sture. Hihi :)
 
Noah gillade valparna väldigt mycket, och ville gärna känna och klappa. 
 
Vår lilla älskade människovalp <3 Som dessutom fyller 8 månader idag!
 
 

Långfredagen 2016

Fick en himla fin bukett blommor utav Chris häromdagen - "för att du är bäst". Åh - sånt blir man så glad av!
 
Idag har jag och Noah varit på mammaträff en liten stund på förmiddagen. Vi var hemma hos en av mammorna som bjöd på fruktsallad och glass! Mums! Vi blev inte så många idag, så det var Noah och tre små söta tjejer som lekte lite. Mysigt. Hoppas att vi kommer att fortsätta ses även längre fram när barnen blivit lite större!
 
Åkte sedan och köpte mer godis - insåg att 1 kg godis nog inte var tillräckligt för att fylla 6 påskägg. Så jag köpte 1 kg till, haha! Vi har väldigt mycket godis hemma nu! Men äggen är fyllda och ska gömmas imorgon, för då blir det påskäggsjakt! 
 
Sedan städade vi huset, busade och gosade med Noah. Jag gjorde rotmosplättar och bananplättar till honom till kvällsmat och SOM han åt! Han måste ha varit vrålhungrig! Efter han lagt sig gräddade jag våfflor till mig och Chris. Nu sitter vi i soffan och myser och undrar om vi får en lugn natt, eller en orolig natt...