Såhär efter jul

Har varit rena sjukstugan här nu efter jul, men fina klappar fick vi på julafton och det var riktigt mysigt. Nu är vi sånär på friska igen (vinterkräksjukan, uuurrrk), så det blir att ge sig ut och plugga med Anna. Arbetet låter sig inte vänta för att det är jul, nyår och sjukdomstider. Jag gillar att skriva uppsats, men samtidigt hatar jag det. Hatkärlek kan man verkligen kalla det. Men det ska väl gå det med. Stör mig på att Google Chrome inte tillåter blanksteg i mina inlägg här på bloggen. Internet Explorer funkar ju inte ens. Jobbigt. Haha. Imorgon kommer två galningar från England hit och ska spendera en vecka med oss. Can't wait! Ska bli så kul :D
Vi på julafton <3

Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton. Igen. Nu för tiden känns det som att jularna liksom kommer tätare och tätare, de är inte lika magiska längre och de är över i ett nafs. När man var barn handlade det om den fantastiska känslan att räkna ner till julafton på sin chokladkalender och hur läääänge det kändes som att det var kvar till jul när det var Lucia. Nuförtiden lägger jag knappt märke till Lucia, det är bara ännu en dag som går förbi. Inget lussefirande här inte. Jag hade gärna velat, men det blir liksom inte av.
Jag får alltid flashbacks såhär vid jul. Ett år minns jag att jag satt i vår hörnsoffa av skinn kvällen innan julafton och var helt till mig av förväntan. "Mamma imorgon är det JULAFTON, kan du fatta det?". Jag undrar om vi vuxna hade brytt oss om att fira jul om det inte var för barnen. Det är ju verkligen deras otorliga glädje över högtiden som får oss att se den som lite extra speciell. Annars hade det bara blivit ännu en helg när man bara äter sill och super skallen av sig (fast vissa gör ju det ändå).
Jag gillar julen, men jag är faktiskt avundsjuk på alla barn! Jag önskar att man även som vuxen fick ta del av dendär pirriga och förväntansfulla känslan i magen kvällen innan julafton.
Trots allt längtar jag faktiskt till imorgon och tycker det ska bli mysigt. Dock är det riktigt trist att sitta med plugget såhär dagen innan, men jag känner att jag faktiskt inte hinner med annars.
GOD JUL!

Förkyld

Hade inflyttningsfest i lördags och det var mycket trevligt, tack alla som kom! <3 Dock innebar det att jag drog på mig en dunderförkylning, så nu sitter jag här och darrar och värker och det känns verkligen hur kroppen arbetar för fullt för att bli av med skiten. Mår sådär alltså. Ledsen är jag inte för det, men jag hoppas det går över till jul!