In the woods

Påbörjade min praktik igår, men det var studiedag, så det fanns inga elever på skolan. Idag var jag ledig eftersom min handledare är ledig på tisdagar. Jag och pojkvännen åkte därför upp till galgberget för en promenad i höstsolen. Hela eftermiddagen har ägnats åt att städa köket och tvätta upp högen med smutskläder som låg och ropade på hjälp.

Gjorde spaghetti och köttfärssås till middag, var så sjukt sugen på det. Höll dock nästan på att förstöra den genom att hälla vitt vin i såsen (!) men jag lyckades rädda den med en drös tomatpuré och lite vitpeppar, haha. Så ett tips till alla därute, använd inte vin i köttfärsåsen. I alla fall inte vitt vin med söt, blommig smak :)


Going downtown


Nu drar jag in på stan!
Sen är det jobb 16-21.

VaniljlatteTänk att få dricka Espresso House kaffe för endast ca 3 kronor koppen, jämfört med deras egna 40 kr koppen. Det är inte lite sjukt vad dyrt det är att fika där! Vi var där igår innan bion. En macka och en dricka gick på 95 kronor. Dyrare än en lunch. Haha. Men ibland får man väl unna sig det. Annars kan man gå till Fribergs på andra sidan Norre Port och få sig en mumsig macka+kaffe för 60 spänn. Filmen var förövrigt riktigt bra!

Tog mig en rejäl sovmorgon idag, vaknade klockan 10. Det var skönt. Ingen ångest.  Pojkvännen var tvungen att gå till jobbet, och jag fick i samma stund ett samtal om jobb för mig ikväll. Nu ska det sparas pengar till den där resan vi planerar att göra nästa år :)