Vardaglig och diskret sminkning

Har varit hemma en halvtimme ungefär nu efter jobbet, mycket folk och många som har bråttom. Det är otroligt vad mycket man stressar här i livet eller hur? Helt sjukt...Tror inte det är bra för våra kroppar och själar. Jag ska ta resten av dagen och morgondagen helt ledigt från krav och liknande. Ska bara återhämta mig och ta det lugnt och njuta av livet.

Synd att det regnar idag, men ska nog ha trevligt ikväll ändå. Gjorde en väldigt enkel make-up idag till jobbet, ska försöka mig på en lite roligare ikväll, med något utav mina nya ögonskuggor :)


Jag tycker det är fint med diskret men framhävande sminkning till vardags, lite skimmer och lite inramande skugga. Man ser lite piggare ut helt enkelt!

Irritation och stress...

...är något som drabbar mig alltför ofta nu. Medans andra är nöjda och glada över att terminen snart är slut, känner jag en oerhörd stress över detta eftersom jag är låååångt ifrån klar med min uppsats, samt att jag har två andra kurser att slutföra. Minst sagt stressande och opepp måste jag säga.

Men men, nog om negativiteten. Det är onsdag idag = en hel dag att pyssla med vad jag vill, ingen raid ikväll så jag kan plugga hela dagen (yayy *not*) men också slappa framför tv:n eller gå ut på stan en sväng i eftermiddag.

Känner mig dessutom väldigt nöjd med mina vackra naglar just nu. Helt naturliga, starka och fina. Här behövs inga fejknaglar inte! :)

Träning och påfyllning

Det var skönt att komma iväg på skivstång ikväll, behövde röra på mig för att få lite energi. Är sjukligt trött på att sitta framför datorn hela dagarna nu. Jag vaknar, läser bloggar, pluggar, spelar wow. Allt sker framför datorn. Skulle nästan kunna spy på den, haha! Nä, men det är mest att jag känner mig så isolerad när jag bara sitter hemma hela dagarna...så tråkigt. Längtar verkligen till nästa termin!Träningskläder från Soc och gjorde till och med en inbakad fläta ikväll! Som påfyllning efter träningen blev det kasslergryta med svamp, majs och paprika serverat till fullkornspasta. Gott!