Sol

Skönt att det har varit sol ute nu de senaste dagarna eller hur? :)

Kan inte fatta att det är VFU nästa vecka. Tiden går så fort. Snart har ju läst ett år på högskolan redan! Och träden börjar bli GRÖNA! Yaaay :)

Vill bara vara ute hela tiden, men de tre senaste dagarna har det varit ganska blåsit här på västkusten... I halmstad är det alltid motvind som sagt -.- Men varmt har det varit ändå så det gör inte så mycket :) Satt på Espresso House med Jessica, Evelina, Therese och James igår. Det var mysigt även om fontänen typ sprejade ner oss i tid och otid på grund av blåsten.

Ikväll ska jag jobba på kårpuben för första gången haha nästan pinsamt att jag inte har varit där förut, men men. Det är ju lite kämpigt när man alltid börjar 9.00 på torsdagar. Men ikväll går det ju bra eftersom vi är lediga imorgon :)

Katterna ääääälskar balkongen haha, den är bra för att räcket är så högt och det finns inte direkt något de kan hoppa upp på så dom kan vara där ute själva. Men sen när vi får möbler därute kommer vi antingen få näta där eller alltid ha dem i koppel när de är därute. Får väl se var som händer.

image28

forumbilder

okej ska bara lägga upp bilder på katterna på ett forum igen :P
 håll ut det kommer ett blogg inlägg snart igen ^^

image24image25image26image27

Ledig what?

Stack till arbetsförmedlingen idag på en jobbchans men det var visst inte riktigt vad James hade förväntat sig så vi gick igen hehe. Han har ju jobb inom vården redan :)

Herregud nu har man snart gått ett år på högskolan redan! Snart skriver man väl examensarbeten. Usch jag gillar inte sånt :P Jaja det är väl inte så farligt. Jag fick iaf G+ på Hemtentan i litteratur och VG på uppsatsen :D Så engelska är jag väl inte så dålig på :) Skönt att ha den kursen avklarad. Grammatiktentan tror jag nästan alla klarar för den var lätt.

Ikväll kommer Maria och vi kanske sticker på stan lite och kuckilurar :) Annars blir det väl myskväll med film :) Ska nog nörda mig lite med WoW nu. Amie har ju nästan 375 i tailoring....although det blir svårt att få de sista poängen :S Förövrigt är hon lvl 62 och kanske blir hon min andra lvl 70 :)

Tudeloo (To the loo) ;) eller hur Maria ;)