Årsresumé 2015 september-december

September: Åh ljuva månad. Vi hade underbart väder, jag gick på promenader jämt och Noah var mest nöjd i bärselen. Ingen vagn helst! Han älskade att leka i sitt babygym och utvecklade sina skills i att räcka handen mot leksakerna som hängde där. Njöt verkligen av årets september!
 
Oktober: Ytterligare en mycket bra månad i 2015. Vi fick en praktfull höst med fantastiska färger, Jessica kom och gosade med oss, jag åkte till England med Rebecca och Mira, promenerade mycket med Noah - nu i vagnen, och fotade honom i trädgården. Tände ljus och myste om kvällarna. 
 
November: Vi gick inte på så många promenader när vädret blev kallare och blötare. Hälsade på hos mamma och Micke i samband med fars dag, åkte till Ullared med Chris, Noah lärde sig att hålla upp huvudet och lyfta överkroppen när han låg på magen, det dracks en hel del kaffe och sedan var det ju dags för namngivningen! Det gick jättebra, fast Noah tyckte det var lite jobbigt. Bara dagarna efter namngivningen började han bli så stadig i sittläge att han kunde prova att sitta i sin stol - kanon! Provade även lite smakportioner med puré men det tyckte inte hans mage om så vi väntar ett tag till.
 
December: Har verkligen flugit förbi! Månaden började med lussebullsbak med mamma, engelsk julmiddag på restaurangen, följt av att försöka fånga julstämningen med levande ljus, hyacinter och mer bakande. Kände mig rätt tillfreds i december, bättre än november som innebar en hel del stress och klump i magen känslor. När fjärde advent kom kände jag lugnet, friden och julstämingen. Trädet var pyntat och började få klappar under sig. Vi gick på bio och Noah fick spendera en kväll med sin mormor och "morfar" Micke! Det gick superbra, förutom att han inte ville dricka min utpumpade mjölk på flaska. Inte alls lika mysigt och varmt som äkta vara ju! Lillen ställde snällt upp på en hel del juliga bilder framför granen. Julafton kom och även den var fin - trots att Jessica saknades. 
 
Nu är det mellandagar och jag funderar över året. Vad har varit bra, vad kan bli bättre under 2016? Hmm...vad vill jag utveckla mer av nästa år? Vad vill jag avveckla? Ska ta mig en funderare!
 

Årsresumé 2015 maj - augusti

Maj: Åkte till Stockholm för att hälsa på Jessica. Där åt jag nog den seriöst godaste frukosten på året på Broms. Pyntade i trädgården. Var allmänt lyrisk över att våren var i full blom och att det var ljust igen! Började dock också få ordentlig foglossning. Minns att jag inte orkade gå så mycket som jag hade velat i Stockholm och det var ändå i början utav maj!
 
Juni: Kulan började bli rätt stor, var i en riktig boandefas och ville pyssla och fixa och göra fint hemma. Målade bland annat fönstret vid uterummet och ställde i ordning kontoret. Klippte av mig håret - något jag trivdes rätt bra i, men vet inte om jag vill igen....tåls att tänka på.
 
 
Juli; Semester och föräldraledighet. Gick in i vecka 40 och väntan började kännas lång. Gjorde iordning bebisrummet så att det skulle stå redo för bebisens ankomst. Åt mellanmål på verandan när det var så varmt att man inte kunde vara någon annanstans än inomhus/i skuggan. Åkte till Torekov två gånger. Med mamma en gång och med vänner från England en annan. Försökte att hitta på saker och inte bara sitta hemma. I slutet av juli började jag dock bli hormonstinn och irritabel. Tills han kom. Vårt lilla hjärta <3 Den 28:e juli, kl 12.01!
 
 Augusti: Stolta, nyblivnina föräldrar! Vi hade gäster från England, firade Chris födelsedag och lärde känna vår nya lilla familjemedlem! Att bli mamma var en helt ny upplevelse! Hormonerna var helt crazy i kroppen och trött var man, men ändå så himla lycklig att man liksom inte tyckte att något var direkt jobbigt. Jo, okej då, ganska mycket var jobbigt. Den där lilla som inte kunde något alls. Var blev du av?
 
 
 

Årsresumé 2015 januari-april

Januari: yogade, gick ut med min graviditet, fotade stjärnorna, åt frukostar som vanligt ;) Fyllde år också och fick fina böcker, tofflor, parfym och lite annat fint. Var handledare åt en student på jobbet, kände mig ganska trött på mörkret och hade dåligt med energi.
 
Februari: Magen började så smått ploppa fram, köpte de första babykläderna till knodden och åkte på en helt underbar resa till varma Mexiko. Solen och värmen var väldigt efterlängtad. En underbar resa på många sätt och vis. Jag och Chris fick möjlighet att bonda ännu mer, vi lärde känna fantastiska människor och såg ett nytt land som har så himla mycket att erbjuda!
 
Mars: Relativt lugn månad. Mammas födelsedag, påsken som firades hos oss med lamm till huvudrätt och pavlova till efterrätt. Längtade något enormt efter våren! Ljuset som började smyga sig tillbaka. I mars började jag få pirr i magen!
 
April: Våren var på ingång och vi fick relativt fint vårväder om jag inte minns helt fel! Kallt, men fint. Var sugen på sallader en hel del. Fotade gravidfoton nere vid sjön tillsammans med James och Helene (som fick lilla Julia den 25 april!) och min pälskling Pixie flyttade från oss till en kille i Varberg. Mitt hjärta brast och jag grät länge, men jag vet att hon har det bättre där <3
 
Imorgon kommer maj - augusti!