det händer grejer

Det händer grejer i vår trädgård denna helg. Bra grejer men mitt lilla hjärta blir lite skrämt av förändringen. Särskilt när det går fort och det inte riktigt går att hänga med i svängarna. Blir det bra? 

Det blir det säkert. Idag blir lillen 10 månader. Vi firade med pannkakor och shopping av nya kläder. Fina grejer :)


20160526 torsdag

De senaste tre nätterna har Noah sovit som en stock. Vaknat för amning kanske 2, högst 3 gånger. Inatt vaknade han till och med och tackade nej till bröstet - två gånger! Idag har han bara ammat 2 gånger under dagen (om man inte räknar med nattningsamningen). Vi får väl se vad som händer. Ibland tror man att något händer, men så är det en fas och det går över lika snabbt igen. 
 
Men medan Noah har sovit bättre så har jag sovit sämre. Vaknar och har svårt att somna om. Vi har fläkten igång i sovrummet för där är så varmt nu. Kanske är det den. Huvudvärk har jag i alla fall fått som resultat. Ont i ryggen har jag också, trots yoga. Lite ledsen över det. Är så svag och har ont och är orörlig. Dock har vi fixat min cykel nu så vi kan ge oss ut på små äventyr. Yoga ska jag fortsätta med, det är så skönt och hjälper i alla fall lite just nu.
 

20160525 Onsdag

I år blommar vårt äppelträd för fullt. Förra året fick vi nästan ingen blom på det alls, och trädet producerade 2 äpplen totalt. Haha. Vi får väl hoppas att det är lite givmildare i år. Rabarberna växer i alla fall så det knakar och jag har redan gjort 2 pajer samt lite kräm av dem. Funderar på att ge mig på saft också. Eller så fryser jag bara in dem så att man kan ha under höst/vinter också.
 
Idag var jag hos Louen och Jerry och hälsade på. De fick ju en liten dotter för drygt 2 veckor sedan. Så himla söt och liten! När hon låg och sov på min arm kände jag bara sån längtan efter en liten, liten plutt igen. Men så ryckte och drog Noah mig i byxbenen, gnällde och hade sig. Det är nog bra att vänta ett tag till. Beundrar verkligen de som får barn med bara ett år emellan. 
 
Nu ska vi kolla på Game of Thrones och bara ta det lugnt. Ha en trevlig kväll!