Funderingar

Jag undrar vad det kan vara som gör att vissa människor slutar bry sig om andra? Vad krävs för att man ska bli en kall människa som inte kan inse när de har gjort något fel, som inte bryr sig om att de har gjort något fel? Varför blir man sådan? Lever man lyckligare om man inte bryr sig om andra? Det finns alldeles för många människor här i världen som anser sig vara bättre än andra, som anser sig ha rätten att döma andra och snacka skit bakom ryggen på dem. Det värsta med dessa människor är att de inte bryr sig. Om någon säger till dem att de har gjort fel så säger de: "so what?". Det är då man tappar hoppet om mänskligheten....

Jag kan laga mat

Okej, lite sen uppdatering. Men jag har inte orkat >.<

Tänkte visa er vad vi åt till middag idag. Det blev en fiskgryta med ärtor, tomat och quinoa. Var överraskande gott och smakrikt!


"Quinoa innehåller en hög andel protein, är rikt på vitaminer, mineraler och andra nyttiga näringsämnen samtidigt är fetthalten och GI lågt. Quinoa är därför bra mat för atleter, överviktiga och alla andra. Det kan användas på samma sätt som ris och är dessutom utmärkt kall i sallader."
Källa


Funktionell träning

Har nu tränat ett 25-minuters pass av funktionell träning. Det behövdes verkligen, jag ska komma igång nu igen. Det är otroligt vad jag har tappat min kondition och styrka som jag byggde upp förra hösten. Tillbaks på ruta ett. Imorgon blir det träning på Friskis och Svettis, det blir antagligen det gymmet vi väljer, jag, min sambo, Johanna och Eric.

Lite bilder på hur mitt hår blev:


Inte så stor skillnad från innan, jag tyckte luggen blev lite väl kort på ena sidan :/

Nu blir det lunch!