i'm so rock n' roll

Fredagkväll halv tio och jag har ätit massa tortillachips, druckit ett glas alkoholfritt vin och är helt slut i rutan. Trots en mycket bättre nattsömn igår natt så har jag inte riktigt fått tillbaka all energi. Eller så beror det på de nästan 11 kilometrarna jag har promenerat idag för att hjälpa lillen sova sina tupplurer.
 
Har i alla fall fått städat upp lite här hemma idag, röjt undan en del och kommit igång med lite mer tavlor. Håller tummarna för att kunna fortsätta imorgon. För tillfället verkar tricket för framgångsrika tupplurer vara promenad i vagn. Om jag sedan kommer hem och låter vagnen stå utanför köksfönstret kan han fortsätta sova där och jag har koll. Win win! 
 

mumlife: from my phone

Jag har inte alltid med mig min kamera, och om jag har den med mig händer det oftast att den ligger oanvänd i väskan tyvärr. Trots goda intentioner är jag fortfarande ganska blyg för att dra fram den i olika situationer. Synd! Men mobilen är desto lättare att använda!
Som i söndags när killarna chillade på soffan.
 
Eller i måndags när vi gjorde oss redo att inta Malmö!
 
Där vi mötte upp Thess och Johan och bland annat lunchade på Satori. Sjukt gott, tummen upp!
 
Eller när jag åt frukost på sängen jämte världens gulligaste <3
 
Och när vi går på promenader i det vackra höstvädret runt sjön.
 
Funkar även för selfies!
 
Idag har jag varit på stan igen, men med mamma den här gången! Snälla mamma bjöd på lunch, sedan gick vi i butikerna. Jag köpte ingenting men mamma blev ett par byxor och en tröja rikare i alla fall :)
 
Imorgon ska vi bara vila. Har en liten gissning att Noah kanske är påväg att få sin första tand. Sover dåligt, konstant gnällig, tuggar på allt och dreglar en hel del. Tycker mig kunna känna en liten gadd under tandköttet också. Men kanske är det bara inbillning. Den som lever får se! :)
 

magont, kiropraktorn och kläddrömmar

Jag har inte glömt bort bloggen! I måndags var jag ju i Malmö och kom inte hem förrän vid sju på kvällen, så då blev det nattning av liten och nästan bums i sång själv! Igår hade Noah inte en så bra dag, och inte idag heller, så det har varit svårt att sätta sig en liten stund och blogga. Men nu har han somnat. Han har varit riktigt kass i magen i dag och därmed varit ledsen och obekväm såklart. Stackarn. Vi får hoppas att han sover bättre om nätterna snart igen. Magen har krånglat i cirka en vecka nu, så håll tummarna för att det vänder!
 
Hur som helst så har jag varit hos kiropraktorn och justerat ryggen idag igen. Så himla välgörande. Nacken och mellan skulderbladen är framförallt låsta och knakar som tusan när hon justerar. Efteråt är det som att gå på moln! Sedan träffade jag mammagruppen på Waynes i några timmar. Hann även gå i lite butiken och drömma om Newbies och Lindex kollektionerna. Totalälskar dessa bebiskläder! Skulle kunna köpa hur mycket som helst om jag hade pengarna!
 
Nä, nu är det slappe i soffan och en dusch innan sängen! Puss!