I want to exorcise the demons from your past

Idag var man på upprop i min nya studiestad Varberg, men det verkar inte som att vi kommer att spendera så väldigt mycket tid där, vilket både är skönt och tråkigt, för man vill ju på ett sätt lära känna folket. Den 7-10 september är det nollning (en extremt dyr en) som man klart ska vara med på. Något måste man ju göra. Innan dess blir det en hel vecka nere i Malmö! Åker imorgon och ska sova hos finaste Thess :)

I övrigt klättrar jag på väggarna. Det spelar ingen roll hur mycket jag aktiverar mig, det kryper ändå i mig ständigt. Hopplöst. Är det såhär det är? Haha, if so, I'm fucked :P

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det är inte så kul att städa vid den här tiden kanske, men det finns inte så mycket att hitta på. Nätshoppa kanske?


Vill inte att sommaren ska vara över :(

Regn och sol

Solen har skinit hela dagen och jag har suttit inne och haft ont i kroppen. När jag väl bestämmer mig för att "nu måste jag ge mig ut och lämna tillbaks den där dvd:n" tror ni inte det börjar ösregna just då? Så typiskt liksom. Och det är något speciellt med Halmstad. Varenda gång det ösregnar hör jag utryckningssirener. Blir folk så extremt chockade av regn att de krockas hit och dit så fort det kommer en rejäl skur?

Nä nu skiner solen igen.....dags att sticka kanske. Välkommen till Sverige :P

Dunderförkyld...och inredning

Usch vad förkyld jag är! Vaknade i morse med världens nästäppa och en hals tjockare än huvudet känns det som. Jädrans sommarvirus. Mår alltså lite halvdant idag...känner mig helt väck i huvudet. Fick åtminstone prata med viss person idag, men saknar ändå...jösses vad det är jobbigt att leva, haha!

Fick lite sällskap och godis igår iaf, och lite tips på hur man ska spela Starcraft 2. Jag är helt lost i sådana spel. Man lär sig väl, men fokus var inte på topp igår, hehe.

Går och längtar efter lönen nu. Vill shoppa grejer till min nya lägenhet som jag flyttar till den 1a oktober! Ska bara bestämma mig för vad jag ska ha för stil, eller tema, på lägenheten. Jag gillar faktiskt de flesta teman, så länge det ger ett bra helhetsintryck. Men är lite sugen på att antingen köra lite lantligt, med mycket vitt och ljusa färger. Eller murrigt, Indiska-intryck. Vad tror ni?