Dagens


Byxor - Gina Tricot, linne - H&M, kofta - Indiska.
 
En snabb bild jag tog på dagens klädval i spegeln på jobbet innan idag. Fina jobbpjux, eh? Innan jobbet svängde jag runt på stan lite och hittade lite smått. God fika hanns det med också. Nu väntar myskväll framför TVn med lite fredagsgott. Imorgon är det jobb heeeeela dagen! Om jag inte hinner med något inlägg imorgon så återkommer jag på söndag :)

Housework

Har precis städat hela lägenheten. Det behövdes verkligen! Skulle verkligen vilja hänga upp en grej som vi köpte på Ikea i söndags, men får nog vänta lite. Här är bara betongväggar och vi har ingen slagborr :(
 
Jaja, ska ta foto på middagen sedan, och efter det blir det säkert en kväll med Lost - jag och killen är hooked. Jag tittade på det för flera år sedan, men såg aldrig på det till slutet, och killen har aldrig tittat, så det är kul!

Stronger

Dagen börjar lida mot sitt slut, jag ska strax cykla hem och då blir det förhoppningsvis en del inlägg här inne. Känner mig inspirerad till tusen, både när det kommer till mode och inredning! Är dessutom taggad till tusen att göra ett bra jobb, har verkligen varit på G idag och tagit tag i saker. Jag älskar när jag känner mig stark, självständig och kapabel - och när jag vet att det endast är jag själv som kan göra mig till den person jag vill vara.
 
Låt ingen trampa på dig, sitt inte och vänta på att saker ska hända, och be aldrig om ursäkt för dig själv!