4 of my favourite blogs

hittade saras blogg wilderness för cirka 1,5-2 år sedan och blev hooked direkt. kreativ, livsnjutande, och fantastiskt vacker tjej som bara bjussar på oändliga mängder inspiration. jag älskar hennes fotospråk och hon är en utav mina förebilder när det kommer till vardagsfotograferande. jag älskar också att teckna och sy, och hon får mig att vilja hitta tillbaka till det. jag ska försöka.
 
flora wiströms blogg har jag följt ganska länge, men har mer och mer börjat uppskatta den. hon har bloggat länge och harverkligen utvecklats som bloggare! vardagsinlägg blandas med mer genomtänkta inlägg om allt från livet som tonårstjej i stockholm till varför man bör överväga att bli vegetarian till feministiska frågor. hon varvar kreativa tips och inspiration med diskussionsfrågor där läsare uppmuntras att dela med sig och stötta varandra i olika frågor. 
 
tuva malmo driver bloggen med samma namn och skriver främst om mode, mat och träning - tre saker jag gillar. hennes stil liknar min egen och hennes foton är alltid fina och intressanta att se på. duktig på att fånga det enkla och det vardagliga och göra det bra. 
 
add simplicity drivs av jannice wikstrand och hon skriver om inredning och livstil med utgångspunkt i feng shui. så otroligt fascinerande och vackert. jannice ger allt från inspirationsbilder till feng shui tips och till och med feng shiu skola. jag gillar att "tänket" kring inredning och färg, textur, möblemang, material bör balansera för att det ska bli bra, och att hon faktiskt delar med sig av sin kunskap! 
 
four of my favorite blogs. there are many more good ones out there, but these i check daily for inspiration.
 
 

summer time

igår gick vi över till sommartid och ni anar inte hur tacksam jag är över det. jag föredrar att ha ljusa kvällar än ljusa morgnar, och morgnarna blir snart ljusa igen ändå! måste ju dock erkänna att det var lite tungt att kliva upp en timme "tidigare" än man är van vid, men kroppen vänjer sig snabbt.
 
regnet fortsätter men känner mig pigg och positiv ändå. har små projekt groendes i mitt sinne. ska ta tillvara på ljuset och utnyttja det till att göra alla de små saker som jag tänker att jag ska göra. rensade bort en himla massa bloggar ur mina favoriter - har dragit ned mitt bloggläsande till några få nu. tänkte tipsa er sedan om de bloggar jag tycker bäst om. nä, nu ska jag fortsätta jobba här! ska sätta upp lite skyltar och göra det lite mer tydligt för eleverna var de kan hitta information!
 
i'm so grateful for going over to summertime yesterday. i'm really gonna take advantage of the lighter evenings and do all the little projects i have in mind. one a day. i've reduced the amount of blogs i read by far and will spend more time being creative. now, however, back to work!
 
 

take me back

har haft en trevlig och fin helg, med massor av gott att äta. varit på två kalas och bara tagit det lugnt. dock regnar det som tusan idag och jag kan inte annat än att längta tillbaka till mexiko, värmen, palmerna och det underbara turkosa vattnet. åt otroligt mycket räkor där för de var så fantastiskt goda! åh, att ligga under den där palmen och lyssna på havet. det skulle jag gärna göra just nu...
 
jaja, jag sitter och mumsar frusna hallon och det är ju inte helt fel det heller. en kortare vecka väntar och sedan en långhelg. ska bli skönt! hur har din helg varit?
 
have had a nice weekend, but the rain has been pouring it down today. makes me want to go back to mexico asap. the warm weather, the beaches, the palmtrees, the plentyful seafood. loved it. wouldn't mind lying under that tree this very second...