Feb. 23, 2015Igår umgicks vi med våra nya vänner mike och renae hela dagen. vi åt frukost, solade och efter lunch tänkte vi iväg och snorkla vid en park här i närheten. men när vi kom dit var det stängt på grund av för mycket vågor så vi tog en promenad tillbaka till hotellet. på vägen hittade vi en liten bar som verkade trevligt så vi gick dit och tog en varsin (enorm) mojito. blev tipsade om deras systerbar inne i stan så efter mer sol och bad det vi middag och tog oss in till stan. baren var verkligen mysig och charmig och kvällsluften härligt varm. underbar kväll!

idag åkte mike och renae hem till minnesota och jag har känt mig lite småkrasslig (hosta och trött) så vi har bara legat i solstolarna hela dagen. dags att hoppa i duschen och sedan käka lite middag. hoppas ni har det fint, puss.

isla mujeresHej på er! checkar mest in för att säga hej härifrån isla mujeres. ligger på hotellrummet och vilar lite från solen hehe. spenderade gårdagen tillsammans med ett mycket trevligt par som vi träffat här på hotellet från minnesota. de har varit här förr så vi hyrde en golf bil och körde runt här på ön. de visade oss sina smultronställen och kan inte annat än säga att här är fantastiskt.

imorgon ska Chris och mike (som den andre herren heter) ut och djuphavsfiska medans jag och renae ska softa och kanske åka in till stan och handla lite. Sedan vankas massage...mm.

den lille i magen har verkligen börjat kicka omkring nu och jag känner rätt mycket av rörelserna. så himla mysigt :-)

hoppas ni har det bra hemma i europa! puss

Mexiko

Vi är äntligen framme! det är så vackert här, vattnet är helt turkost, solen skiner och luften är helt precis lagom varm. vi har spenderat dagen med att sola och vila efter gårdens cirka 22 timmar vakenhet med 16 timmars resa. känns redan som om jag vant mig vid tid skillnaden. lyckades somna igår vid 8 ungefär mexikansk tid och vakna vid 6 på morgonen. så den långa dagen hjälpte till mycket. nu ska vi gå ner och äta middag i restaurangen för jag är vrålhungrig! :)