Wishlist


Jag har inte tänkt på att man kanske ska ha en liten önskelista till julen, men började tänka på det idag och kom på att det är nog ganska mycket jag önskar mig i år. Egentligen är det kanske girigt att önska sig massa saker, men jag blir aldrig ledsen om jag inte får något jag önskat mig, jag blir glad för minsta lilla :)

Önskar mig i alla fall lite grejer till lägenheten, och då mest till min egna lilla hörna som jag kommer ha i sovrummet. Där kommer jag kunna sitta och rita, sy och plugga och bara vara mig själv. Hade varit trevligt med en fin arbetslampa, lite snygga behållare till mina prylar och tidningar/skolböcker. Doftljus som doftar gott och ser snygga ut är alltid trevligt. Fina skrivböcker. Lyktor. Några roliga böcker, Fredrik Lindström är en bra komiker, hade gärna läs hans bok. Även böcker om teckning, tex John Howe. Tröjorna kommer från Gina Tricot, gillar dem mycket. Behöver en bronzer och lite nya fina nagellack.

Haha, jösses ja, det är mycket man skulle vilja ha! Men roligast är ändå att köpa julklappar, slå in dem och ge bort dem. Älskar <3

Första advent

Idag är det första advent och det är James födelsedag. Så vi har haft lite fikamys med ballerinapepparkakor, dumlekolor med pepparkakssmak, glögg och lussebullsbak! Hela tiden har julmusiken gått i bakgrunden. Känns märkligt att börja med julen redan i november, men mysigt var det i alla fall :)

Resten av dagen/kvällen kommer att ägnas åt lite plugg och att försöka äta något nyttigt som INTE är sött, haha. Tror snart jag spyr av alla sötsaker!  Lussebullarna ska snart in i ugnen och tråkigt nog är jag inte ens sugen. Men det botas säkert när doften sprider sig i hela hemmet.

Har också kommit underfull med att jag inte har särskilt mycket julpynt. Ullared någon?


Lussebulls-workshop!

Snart blåser nog Halmstad bort...

Kondition, vad är det?

Jävlar anamma, vad träningen vad jobbig! Pallrade mig till "Step Intervall" och tack gode gud att det var styrketräning emellan konditionsvarven för annars hade jag säkert kolat vippen mitt på golvet där i mitten av alltihop. Det hela började med att jag, mitt klantarsle, satte stepbrädan på ett snäpp för högt. Töntig som man är vill man inte böja sig ner och börja mecka med det mitt bland alla dansande, vältränade tjejer när man dessutom står precis mitt emot instruktören. Så jag väntar till styrkan. Vid det laget (15 min in i passet) är jag redan såpass utmattad att jag flåsar som en hund i 40 graders värme. Men jag kämpar på, och passar på att ändra brädan. Resten av passet känns som om jag har astma, och benen ville liksom inte hänga med efter 30 minuter.

Kom hem och tröstade mig med en fantastisk kycklingsallad och en påse godis. Jag var duktig trots allt. Och jag tror bestämt att jag måste jobba lite på den icke-existerande konditionen. Chop chop!