Sommar


Sommaren är här, i alla fall idag, men gissa vad Madde ska göra? Jobba såklart. Jag klagar inte, men hade tyckt att vädret kunde välja sina dagar bättre ;)

Hade sjukt roligt på Club Monday i måndags, och sov alldeles för länge igår som resultat av den fantastiska kvällen/natten. Skulle egentligen börjat jobba kl 14.45 idag, men blev inringd till att börja klockan 13.00 istället och så glömde jag bort att jag skulle träffa min kompis på stan klockan 11.00 idag. Ja jösses, ibland är man snurrig :)

Ledig i helgen och då ska det regna. Det är väl typiskt? Men får ta mitt midsommarfirande då istället och äta jordgubbar med grädde inomhus medan regnet forsar ner utomhus :)

Oops


Ops, nu gick det alldeles för lång tid igen! Har jobbat en del, men förra veckan hade jag lite semester och passade på att bland annat åka på fisketur med familjen och pojkvännen i Råå. Det blev inte mycket till fångst, men det var kul ändå.

I måndags var vi på premiären av Club Monday, och det verkade som att jag var den enda som hade kul. Förhoppningsvis kan vi ha en skojigare kväll nästa måndag! Då ska jag dra med killen på det också, eftersom han aldrig varit där ;)

Nu nalkas midsommar, men för min del kommer jag att befinna mig på jobbet större delen av helgen. Har bara imorgon bitti och söndag kväll ledigt. Men det får gå, det blir ju i alla fall mycket pengar!

Blues


Jag älsar den här blå blusen jag köpt på Gina Tricot. Den är otroligt skön och mjuk i materialet!

Nu ska jag jobba mellan 16-21, så en ganska lugn jobbekväll får vi väl hoppas :)