Free-fall

Livet är bra orättvist ibland.


Visst är han snygg, han som spelar den manliga tjuven i den här videon? :)

Drop a heart, break a nameJag älskar Fall out Boy. Det spelar ingen roll vad folk säger. Deras låtar gör mig sprallig och glad. Jag skiter i om folk tycker att de är (var) ett fjortis emo band. Jag tycker de gjorde kanonbra musik faktiskt. Den här låten var den första jag hörde med dem, och den är fortfarande helt klart bäst :)

Tell me, why do we build castles in the sky?

Vilken "tråkig" midsommarhelg jag har haft. Inte tråkig i den bemärkelsen, jag har haft roligt ute, men tråkigt i och med att jag fått gå hem/hålla igen på det roliga för att jag har behövt gå upp tidigt varje morgon för att jobba. Och snacka om värk i benen! Det känns att det var längesen jag jobbade ståendes och gåendes 8 timmar i sträck. Såg fram emot måndagsklubben imorgon också, ska bli så fint väder, men vet inte om jag är på G längre. Saker känns lite jobbiga just nu.

Midsommar firades i alla fall på östra stranden med ett gäng killar och Maria. Blev ganska bra, tappade dock humöret fram mot slutet av kvällen och stack hem tidigt. Tråkigt att bara ha jobb och tråksaker på huvudet. Hehe.

Behöver lite skoj nu :)