Monday

Helgen har varit väldigt lugn och mysig. Jobbade i fredags och igår var vi på bio och såg Mission Impossible 4. Mycket bra var den! Har försökt vara effektiv idag och har städat, lyssnat på föreläsning och tränat! Imorgon blir det gymmet och promenix samt plugg! Maten har jag också satt igång att vara mer hälsosam med igen. Inget godis på helgerna och köper mindre mat ute. Här ska sparas både kalorier och pengar! ;)

Är på toppenhumör faktiskt! :)

Frozen to the core

Uuuuuh! Idag är det ju svinkallt ute! Har varit i Varberg på seminarium och träffat alla klasskompisar, mycket trevligt tycker jag! När det var slut lyckades jag bli inlåst i skolan och sedan nedkyld när jag stod och väntade på tåget. Nu är jag hemma och sitter med innetofflorna på för att försöka värma upp mina små fossingar. Dricker lite chaité och tänder ljus för att värma upp resten av mig. Ikväll blir det lätt middag på ägg. Nyttigt och proteinrikt :)

Säg att några av de dar, som vi hade med varann, var några av de bästa som jag nånsin haft


weheartit.com
Har precis kommit hem från en lunchtur på stan med finaste Maria. Nu sitter jag här med mjukisbyxorna på och ska plugga lite ekonomi innan jag kör ett lite styrkepass här hemma. Önskar jag kune ut och springa, men det är lite för halt ute för det kanske? Idag är det dessutom iskallt verkligen, det biter ordentligt i kinderna.

Var riktigt shoppingsugen idag, men höll i pengarna, för de kanske ska spenderas på något annat snart ;)