Tylösand

Nu har man nästan cyklat 3 mil! Duktigt va? 1,3 mil till Tylösand och sen tillbaka :) Eftersom vi tog lite extraturer här och var kan man ju nog äga att det var mer eller mindre 3 mil. Senare ikväll bär det av till Östra Stranden där vi ska grilla och ha det trevligt :)

Man får ta vara på värmen när man kan, har ju blivit mer eller mindre en allmän vetskap att om det är vackert på våren blir sommaren kass, eller? Jag har i alla fall fått lite färg på armar och axlar idag, och jag smorde in mig. Måste ha missat liiite för har blivit lite röd precis vid axelbandet men annars har jag inte bränt mig! Duktigt va?


Jag tog förresten mitt passfoto idag, HEMSKT! Jag har ingen bra hårdag och man ser ju inte klok ut med den nya tekniken de använder för att ta bilderna. Jaja, ska bara visa upp det högst två gånger om året så jag får väl stå ut :P

Nu ska jag gå och förbereda pasta sallad :) Puss

Valborgmässoafton

Jaha, och jag har precis insett att vi inte har några pengar...jag måste skaffa nytt pass -400 kr, bio imorgon - 160 kr, tandläkare nästa vecka -1000+? kr....Suck, jag var bara tvungen att beklaga mig lite. Har dåligt samvete att jag har köpt en tröja denna månaden. Och jag var inte beredd på att behöva köpa nya byxor. Så det var ju mina 200 kronor jag hade räknat med för bion...

Det blir snålmat hela maj. Pasta, pasta, pasta...

Nu ska vi strax ut och cykla i alla fall :) Ingen anledning att deppa, vi klarar oss, det löser sig alltid :) Pussar!

England

Nu är det klart, vi åker till England den 3 juni och kommer hem den 11:e! Ska bli jätteroligt att få åka dit igen, gå på puben, hälsa på mitt gamla jobb där och framför allt träffa James familj igen :) Längtar!

Har suttit hela kvällen och bokat flyg och tåg och nu har jag huvudvärk av allt tänkande. Fattar ni att det inte går något tåg från Kastrup till Halmstad efter halv nio på kvällen. Märkligt tycker jag, men men det är ordnat på annat vis.

Nu är jag helt slut, tänk att sådant kan vara så tröttande hehe. Imorgon ska det bli fint väder igen och jag och Thess ska cykla till Tylösand :)

Sov gott allihop!