Kväll

Det är något fel på mitt hår, jag duschade i morse men nu är det nästan flottigt igen - jag är väl inte tonåring länge? Måste köpa nytt schampoo imorgon antar jag.

Avslutar kvällen i soffan framför ett avsnitt av SATC, är ingen fanatiker av det men det är underhållande då och då :) Imorgon ser schemat ut såhär:
*Skola
*Plugg
*Gasque
*Plugg

Nu är reklamen slut, så godnatt och sov gott!

Försäkringskassan - ett skämt

Ja, det var väl ingen nyhet att Försäkringskassan är ett skämt. Förra året när vi sökte bostadsbidrag blev vi nekade för att de var sega med att registrera James. Vi ansökte för hans registrering i april förra året. I januari ringde jag och undrade vad de pysslade med egentligen och ett par veckor senare dimper det ner ett brev att han är registrerad. Bara det är ett bevis på deras idioti.

Men nu har jag kommit på varför de tog sån tid på sig: Förra året hade inte James fyllt 29 än. Alltså bestämde de sig för att vänta tills i år, nu är han 29. Därmed har vi inte längre rätten att söka bostasbidrag. Fy fan jag spottar på denna försäkringskassa! Det borde heta Förkräkningskassan istället.

Dagens


Har på mig en tunika från Gina, väst från Cubus, jeansleggings från Vila och halsband från Gallerian i Halmstad.

Dagens bästa: smoothie, kaffe och chokladboll
Dagens värsta: har fortfarande hemtenta att skriva och kan inte ta ledigt något mer nu så tjingeling!