glitter

hej och glad måndag på er! ännu är jag ledig några dagar till och det känns så himla härligt! chris föräldrar åkte i förmiddags och vi har handlat och fixat lite inför nyår. sitter just nu och bara tar det lugnt en stund innan jag tar nästa städryck.
 
här är iaf några bilder från fototuren igår. tänk att vi bor här så nära naturen! världen är så väldans vacker nu med snö och frost och allt glittrar så fint i solen! visar fler bilder vid något annat tillfälle, för jag tog väldigt många igår, hehe.
 
hoppas ni har en fin dag!
 
 
 
 

snö

igår kom snön! vaknade upp och låg i sängen länge och väl och tittade på flingorna som föll ner från de snötunga molnen. helt underbart vackert. var ute idag och tog foton på snön i morgonsolen. visar imorgon! hoppas ni har haft en bra helg! 
 
själva ska vi ta det lugnt ikväll med sushi. chris föräldrar åker hem imorgon och phil kommer på kvällen. förberedelser inför nyår ska göras och huset ska städas. så jepp, vilar upp oss idag :)
 
 

vår jul 2014

för 4 dagar sen var det ju julafton som alla vet, och vi hade en riktigt mysig dag med bara familjen här hos oss i huset.
 
julegranen vår är fet och stor. var ute och letade i skogen i flera timmar innan vi gav upp och åkte till statoil och köpte en. den är så tjock att den trillade omkull första kvällen vi hade den uppe, för den är en aningens övertung på ena sidan, hehe.
 
strax innan tre kom mamma, micke och jessica och vi dukade fram lite julgodis och glögg och tittade på kalle såklart. 
 
vinga och zappa var också med.
 
var fint att träffa syster igen <3
 
efter kalle ställde vi oss i köket och lagade ihop en god coh traditionell julbuffé. inga märkligheter här inte. jag gillar grönsaker och liknande och hade gärna sett mer på julbordet, men jag kan inte vara utan det traditionella och då blir det liksom ingen plats över!
 
efter maten var det dags för julklapparna. micke fick agera tomte och alla fick så fina presenter av varandra. jag fick bland annat en videokamera av chris (perfekt till mexiko!), böcker, handukar, ramar, lyktor, pengar och annat fint i mina paket <3 tack alla!
 
sedan blev det att pösa lite i soffan, njuta av en trevlig dag och konstatera att ytterligare en jul passerat och att det nu är ett helt år kvar tills nästa gång. men måste vara en av de bästa jularna på länge i alla fall! :)