nu provar vi allt

verkar vakna upp grinig de flesta dagar nu. jag tycker inte att det är så fysiskt jobbigt att gå över tiden, och egentligen tänker jag att om min egna beräkning stämmer så har jag faktiskt inte gått över mer än ett par dagar. men hormonerna svajar som in i norden, jag gråter för minsta lilla. alla dessa välgörenhetsreklamer på tv, att någon säger att de vet hur det känns, känslan av att vara uttråkad. haha. det är nästan komiskt! 
 
rebecca sade att jag skulle köpa hallonbladsté, så då sade jag till chris: "nu kör vi all in". vi stack till lotus i stan och åt stark mat till lunch, sen köpte vi té och ananas. det må vara skrönor, men om det ens lurar hjärnan lite så kanske det hjälper på traven...?
 
och till alla er som frågar om bebisen har kommit än...om jag inte svarar så är det för att a) jag inte orkar svara "nej" ännu en gång, eller b) jag är inne på förlossningen och inte kan svara. ni kommer att få veta när bebisen har kommit, jag lovar! :-)
 

grinig

igår gjorde jag nytta och jobbade med pappersarbete på restaurangen, handlade mjölk och klippte gräset. jag tänkte att det var sista dagen vi har vackert väder på en vecka så gräset borde klippas. det är mycket som borde göras. jag åt det här till lunch också. blåbärssmoothie och leverpastejmackor. jag var riktigt trött och sov en timme på eftermiddagen, jag satt ute i solen och drack äppeljuice och åt körsbär. när chris kom hem åt vi halloumisallad med rostad potatis och butternutpumpa. sen åkte vi till ica och köpte godis i små söta godispåsar.
 
fogarna gjorde riktigt ont efter några dagars aktivitet. men ingen bebis ännu. nej. ingen bebis ännu. bebis? nej, inte än....suck. träffade barnmorskan igår och fick veta att på torsdag blir det överburenhetskontroll om han inte tittar ut innan dess. alla tjatar och jag börjar snart grina. jag vill också att bebisen ska komma. jag lovar att ni får veta när bebisen har kommit. idag är jag grinig.

torekov

idag åkte jag med mark och hans mamma och syster till torekov. vi stannade aldrig i båstad eftersom där är så himla mycket folk nu. i torekov tittade vi lite på hamnen, åt en lunch och gick en väldigt liten runda. där är så mysigt. något jag längtar efter att få tillbaka efter födseln är att kunna gå på promenader igen. många veckor nu har jag inte kunnat gå några längre sträckor alls. 
 
hade jag orkat så hade vi kunnat promenera mycket mer nere i torekov. bara att vandra runt kusten och bland de mysiga husen är terapi.
 
trevliga små fiskrestauranger är det gott om. vi stannade till på hamnkrogen för vår lunch.
 
jag tog en fisksoppa som var god. dock hade jag inte lagt i färsk rödlök i en soppa, men resten var super. serverades med en varm baguette.
 
mark åt räkor med sallad och aioli. mycket goda räkor var det. tyvärr var allt lite väl dyrt kan jag tycka, de hade ingen lunchmeny, men det var gott så inget fel på maten. 
 
havsbris och stockrosor, små butiker och gulliga små hus. ja, torekov är allt väl värt ett besök. 
 
efter turen i skåne åkte vi tillbaka till halmstad. jag styrde mot riccardos värld där vi åt en varsin stor glass. jag tog choklad och valnöt/maple. så gott! är fortfarande mätt och det var snart 4 timmar sedan, hehe. det blir lätt kvällsmat ikväll. är sugen på att fixa lite hemma, men vet inte riktigt vad! ska kolla lite inredningsinspiration så jag får lite idéer nu!