Slöhelg deluxe?


Tanken var att det skulle packas och donas här hemma i helgen, vad fel man kan ha. Hela dagen igår led jag av en totalt oförklarlig (?) huvudvärk och allmän trötthet. Lägenheten liknar nu mest kaos. Det känns liksom meningslöst att hålla på att städa när vi ändå ska flytta snart. Plugga borde jag också ha gjort, får väl ta ett ryck idag. Måste också ut på en promenad, eftersom jag inte fått en enda nypa frisk luft unde hela helgen förutom en kort sväng in till stan igår kväll.

Usch

Fyfan vad tråkigt det är att flyttpacka. Lådorna blir fulla alldeles för snabbt och ont i ryggen får man. Usch usch och blä. Jag gillar inte att flytta. Det är tungt och jobbigt och trist. Jaja.

Ingen Halloweenfest för mig ikväll, trots att jag gärna hade velat gå på en. Imorgon bitti är det tvätt och packning som gäller!

Ikväll är det Ben&Jerry's och filmslapp, yeah baby!


Såhär tjusigt ska vi ha det i nya lägenheten vid jul! :)

Woohooo

Idag blev en väldigt bra dag! Var sjukt nervös och hade världens ångest inför examinationen idag. Såg framför mig hur läraren stod och fräste åt mig för att jag varit dum och ignorant och inte gjorde något rätt alls. Ja, sånt är man rädd för med den här läraren (läs: jag). I själva verket berömde han mig stort och sa att jag är på väg att bli en riktigt bra vägledare! Jiippppiiiiiieeee!! :D

En examination och en trevlig fika senare, var det en mycket glad tjej som kom hem! Härligt att känna så :)

En väldigt nervös Madde innan examinationen!