Mycket att göra :)

Oj,oj igår var jag nere i Helsingborg hela dagen, det blev massor med Ikea och Väla, så inget plugg blev gjort. Den här helgen kommer jag inte kunna plugga heller, eftersom James familj är på besök från England. Idag har jag städat, bakat och pyntat lite julpynt här hemma, så mycisgt och fint det har blivit! Om en timme ska jag hämta familjen  på tågstationen och har en del kvar att göra innan dess så tjingeling tills vidare!

Passa på att önska min fina pojkvän grattis på födelsedagen! Han fyller 30 år idag! <3 Grattis grattis!!

Juligt och förkylning?

Jag har satt ihop en liten kruka med mossa, hyacinter och lite dekorationsbär, det första julpyntet här hemma :) Imorgon åker nog gardinerna, dukarna och adventsljusstaken fram. Jag hade gjort allt det på söndag om det inte vore för att James familj är här i helgen, så jag hinner inte riktigt då.

I övrigt har jag ont i halsen, hoppas inte att jag blir sjuk igen, har bara varit frisk i cirka tre veckor sedan sist...Håll tummarna för mig är ni snälla ;)

Fika

Är nu hemma efter en fika hos Johanna och veckans inhandling. Åh, jag köpte en tidning "Underbara julhem" - oh my god, vad många stämningsfulla bilder där är. Känner mig riktigt sugen på att pynta och göra fint inför helgen. Jag vet att det är lite tidigt...ska jag hålla mig eller börja? Städas ska det i alla fall, ska sortera bort massa skräp som ligger lite här och var som vi inte vill ha kvar. See ya later!


Fika hos Johanna, jättegoda kärleksmums!