babyoutfit 30 september

såhär ser min lille prins ut idag! byxor från newbie - ingen aning hur gamla de är, fått av en vän. linnebody från lindex och en jacka från ...ja det vet jag inte. hehe. strumporna är från lager157.
 
nu är vi hemkomna från efterkontroll och lunch på stan med mammagruppen. fick lite panik när vi skulle iväg då bilen inte startade! ringde chris som fick komma och hämta oss, så fick jag köra till stan i restaurangens bil. blev sen till efterkontrollen, men det var inga bekymmer, tack och lov :) 
 

coffee needed

godmorgon! idag behövs det kaffe! noah har sovit bra, men han har vaknat på udda tider och troligen väckt mig när jag varit i min djupsömn, snarare än i REM-sömnen, så känner mig lite trött.
 
om en timmer ungefär ska jag och noah ta oss in till stan för efterkontroll på kvinnokliniken samt möta upp vår mammagrupp! så roligt :) men först en till kopp kaffe!
 

sånt man ser på promenad i marbäck

solljus i gräset och lingonriset vid fåglasjö
 
kossor och deras kalvar i en hage
 
murrig barrskog (underexponerad för rätt feeling såklart)
 
det blev 6 kilometer i promenadspåret idag! varmt och skönt och noah njöt som vanligt. nu under kvällen har han knorrat en del dock, tredje kvällen på raken då magen krånglat. synd om stackarn! men måste säg att det ändå känns som att det blir bättre och bättre. javisst, tre kvällar, men om man jämför med de första 4 veckorna då det nästan var varje kväll så är det ju klart framsteg. förhoppningsvis är det mesta borta om några veckor till, då tarmarna brukar mogna till sig och ta hand om maten bättre.