Tisdag!

Ska till jobbet på introduktion idag med! Så mycket att lära och ta in, så det är inte sant, men det är kul :) Imorgon ska jag jobba på morgonen, sedan ska jag och pojkvännen ha kvalitétsdag på stan hela dagen, ser fram emot det :D

Just nu kokar det soppa på spisen och jag ska slänga mig i duschen, så tjingeling!


Helgen

Helgen har varit fin, med lite småpartaj på fredagen och grillning och mys hos pappa på lördagen! Vi tog oss en långpromenad runt Genevad (en liten håla i Laholms kommun), och byn har väldigt mycket historia för att bara vara en miniflugskit på kartan. Vi konstaterade också att det är väldigt många som inte sköter om sina hus. Varför köper man ett hus om man inte kan sköta det, undrar jag?

Vädret har i alla fall varit fint, och nästa vecka ska jag börja introduktionen på mitt nya jobb! :D

Nu ska städvantarna på och det ska skruuuuuubbas här hemma! Tål inte när det är rörigt :)

Sunny day

Idag var jag på arbetsintervju och det gick bra, tror jag! Förhoppningsvis har jag ett heltidsjobb i sommar! Kan ju inte bli bättre! Dessutom fick jag mitt examensbevis på posten idag, så nu har jag bevis på att jag har kandidatexamen i Engelska! Great!

Inatt ska jag jobba vaken natt, kaching! Det känns som att lite tyngder har lyfts från mina axlar idag, skönt!

Nu väntar jag bara på ett par telefonsamtal för att få saker bekräftat, men annars är allt klart!

Kan inte säga annat än att jag är otroligt lycklig just nu! Allt känns bara så bra och jag vill inte förändra nånting faktiskt, eller jo mer pengar och att få hit vovven från England, men förutom det så allting sådär obeskrivligt bra. Det känns skönt och lite annorlunda att kunna säga så: Jag är kär och lycklig!